0

ben rahmetli dedim çok dinlerdim. baya bir anlatırdı. çok hoşuma giderdi. bazen büyüklerle oturduğumuzda onlarda hikaye anlatır dinleriz.

0

evet genelde dinlerim.özelliklede dedem çok anlatır.onun yanına sık sık ziyarete giderim bize yakın olduğu için.ondan hikayeler dinlemeyi gerçekten de çok seviyorum.eski şeyleri ve eskiden neler oluyormuş bunları dinlemeyi gerçekten de çok seviyorum.bence ninelerimiz veya dedelerimiz varsa başka bir yakınlarımızda olabilir.bunlardan hikayeler dinlemeliyizki eski şeyleri unutmayalım.

0

evet dinliyorum. dedem sürekli anlatır hiç susmaz.

0

evet dinlemesini severim çok güzel oluyor eski hikayeleri dinlemek çok hoşuma gidiyor.

0

küçük ken rahmetli ninem anlatirdi bize hep eski zamnlari yasamis eski ilginc olaylari tarifi yapimaz hic bir dilde oyle guzel di ki yerini hic bir film hikaye kitaplari tutamaz kesinlikle bide mum ışıginda ozamnlar elektirik gelmez di koylere kolay kolay elektirikciler 3 4 ay sonra anca gelirdi tamir icin kar kıs yollar kapanir di ama herseye ragmen cok guzel zamnlar di ozamn a geri donmek isterdim insanin en guzel gunleri masum gunleri cocuklugun da geciyor bazi seylerin kiymetini de kaybedince anliyoruz dusunsenize sicacik bir ortam soba yaniyor mum yaniyor hepimiz bataniye altina girmis ninemin etrafina toplanmis anlatigi hikayeleri yasanmisliklari gecmisi anlatiyor eskiden oyle seyler yasaniyormis ki hem garip olaylar korkunc olaylar ve ortamda bunnlari dinliyorsunuz tarifi yok kimse yasayamadan anliyamaz simdi ki cocuklar herseyleri var bilgisayar telefon tablet basindan kalktiklari yok ama mutsuzlar cocugun herseyi olunca da ugruna cabalaya bilecegi bisi olmuyor bir hayali olmuyor simdi ki cocuklarin herseyi var ama mutluluklari hayalleri yok malesef herşey eskiden daha guzeldi.

0

hayır dinlemem büyüklerinden hikayeler annemle yaşıyoruz

0

normal hikaye tabi ki dinlemem ama,hayat hikayelerini dinlerim kendime ona gore de bir ders cikaririm.