0

hayr degil sadece orayi isitiyo ama dogalgazla heryer isiniyor

0

tabiki doğalgazlı ev nedeni ise her oda sabit ısıda kallıyor ayriyetten soba gibi baca temizliği , kömürü değişme gibi yorucu işler söz konusu degildir .

0

bence dogalgazli daha iyi çünkü heryer ısınıyor en azından soba yakmak sürekli bir iş yok boşalt yok doldur yok yak birsürü dert yani

0

benc e degil.sobali evde bir oda sıcak ama doğal gazda her oda sıcak oluyor

0

keyif için soba illa ki güzel ama maalesef kullanım rahatliğı açısından temizliği ve konforu açısından ve tabii ki maddi bakımdan doğalgazın yerini tutamaz. hemen hemen aynı paraya neden tüm evi ısıtmak varken yanında ocaklarda ve sıcak su imkanı varken soba kullanalım ki. sobanın pisliği ve yorucu olması da cabası. insanların artık soba ile uğraşacak vakitleri bence yok şahsen benim yok.

2

olim sen özürlü musun ? sen nasıl bir insansın ya burda para kazanmak istiyorsan adam akıllı kazan heyer böyle özürlü özürlü hareketler yapacaksan defol git siteden manyatik özürlü seni şikayet ettim senin icabına bakılacak şimdi sen rahat ol surda durup adam akıllı para kazancaginiza değişik değişik hareketler yapıyorsunuz.