0

geceleri uykuya dalmadan önce bir süredir gerçekleştiremesemde, genel olarak günün muhakemesini yaparım ve gün içerisinde yaptıklarımı olumlu ve olumsuz yönleri ile harmanlayarak bir nevi günsonunu çıkarırım. böylelikle gün içerisinde kazandıklarımı ve almam gereken dersleri ve dikkat etmem gereken detayları iyice belleyip bir daha gerçekleşmemesi ne dönük kararlar alırım. tabi günün sonunda eğer ki sabaha çıkarsam ne gibi bir hedeflerim ve hayallerim olduğuna dair de bir düşünce kafamda dolaşır. hayallerimle ilgili tüm içtenliğimle sanki onları yaşıyormuşum gibi detaylı şekilde kafamda kurgulamaya çalışırım.böylece kurmuş olduğum hayallere dair gerçekleşeceğini dahil inancımı anne angel güçlendirerek bu hayallerin kendi bilinç düzeyinde gerçekleşeceğine dair olan gücümü arttırmaya çalışırım. ne demiş atalarımız; inanmak başarmanın yarısıdır.

1

yastığa beş kala uyuduğum için pek fırsatım olmaz. hem hayalleri gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır, uyurken bu düşünceyi akla sokmaya gerek yok.
zzzzzz

0

evet uykudan önce piskolojime göre hayal kurarım hayal kurmak çok güzel bir şey

0

yok öyle bir alışkanlığım ben sadece uykumu uyur sabah dinç bir şekilde kalkarım.

0

evet bu başıma çok geliyor bazen saatlerce kuruyorum uyku girmiyor gözüme belki de kendimizi bir tek hayallerde özgür bulduğumuz içindir

0

genelde kurarim yada yarın yapicaklarimi düşünürüm anca öyle uykum geliyor .

0

yani bende hayal kuruyorum. nedense kurduğum hayaller sadece hayallerde kalıyor. oda hayal kurduğunda olsa gerek. :) yani ister istemez genede hayal kuruyorum.

0

nerdeyse her zmaan kurarim ama hic biri gercek olmadi.

0

hayal kurarım fakat hiç biri gercekleşmiyor gercek olmuyacakta

0

hayal kurmaktan ziyade gelecekteki planlarını gözden geçirmesi gerekir her insanın. nedeni ise hayat düz bir düzlem üzerine cok sıradan ve klasik bir yaşam her insanı yorar .

1

hayal kurmam ama kelimei şahadet getirerek uyurum her gün