0

insanlar hayatlarından sürdürmek için birçok zorluklarla mücadele ederler. herkesin yaşadığı sıkıntı kendine göre zordur. sıkıntılarla mücadele ederken ve zorluklarla mücadele herkes birçok engel çıkabilir karşımıza.ben gelene kadar baş edebildiğiniz işte olduğumuzun göstergesidir. insanların genellikle hata yapmamaktan güçlü olmaktan korkması gerekmektedir. insanlar hata yapmaktan korkmaması gerekir. insanların düşük olmasının asıl sebebi hata yapmaktan korkmamasıdır. o yüzden güçlü insanların en önemli özelliği budur. bu kişiler mazeretler sen hoşlanmaz.güçlü kişinin sahip olan kişiler genellikle kendi yolunu çizerler. onlar hatalarından ve başarılarından birçok şeyi öğrenmiştir. bu yüzden genellikle kararlıdırlar ve mazeretlerden hoşlanmazlar.hayatlarının bir parçası olmasına izin verirken insanlar konuda dikkatli davranırlar ikincisi. 2 kişiliğe sahip kişiler genellikle içindeki motivasyonu ele geçirmek için kontrolü davranırlar. özellikle de bu kişilerin asıl özellik kararlıdırlar. onları rahatsız eden kişilerden iç huzurunu bozan kişilerden uzak durmayı daha çok tercih ederler. hayatlarına almazlar bu kişileri.bir başkası ise duyarsız ,bencil ve fazla iddia insanın sevmezler. güçlü insanlar genellikle arkadaşlarını, ailesinin çevresinin seçerler. onların bencil bir insan olmaları onları için çok itici bir durum teşkil eder. o yüzden hayatlarından bencil insanları asla kabul etmezler. bir başkası isteyen korku videosu çekerek bir şeyler öğrenmeye çok şeker. onlar için dirençli olmak önemli şeylerden biridir. genellikle yaşadıkları deneyimlerden ders çıkarırlar. bir başkası ise herkesi sevmek zorunda değillerdir. güçlü insanlar genellikle acı çekerek, hayal kırıklığına uğrayarak ve başkasının etmeye çalışarak vakit geçirirler.o yüzden güçlü insanlar daha çok insanları faydalı olmaya çalışırlar ve mantıklıdırlar. genel anlamda güçlü insanların 5 özelliği budur.

0

güçlü insanlar pes etmezler, her zaman ileriye dönüktürler, geçmişe saplanıp kalmazlar, kendi ayakları üzerinde dururlar, kendilerine has duygu, düşünce ve istekleri vardır.

0

güçlü insanlar kolay kolay boyun eğmezler , ileri görüşlüdürler , özgüvenleri yeteri kadar güçlüdür , irade sahibidirler ve spor yaparlar :) en bariz özellikler bunlardır .