0

yay burcu insanları iyimser ve içten insanlardır. yeniliklere meraklıdırlar. bilmedikleri şeyleri keşfetmek için uğraşırlar.

1

yay burcunun yönetici gezegeni jüpiter dir.uğurlu rengi mor uğurlu sayısı 5 uğurlu günü perşembe ve uğurlu taşı ise turkuaz taşıdır.
yay burçları hayatı çok fazla severler yaşamak onlar için çok önemli bir şeydir ve hayattan keyif almaya çalışacak şeyler yapmaktan çok hoşlanırlar .genellikle her şeyin en iyisine sahip olmayı ve en başarılı olmayı olmayı isterler geleneksel kafadaki insanlardan pek hoşlanmazlar ve değişimi oldukça açık yapıda kişilerdir. yay burcuna sahip kişiler çok fazla zekiler dir ve insanlara karşı yardımsever ve iyimser tavırdadırlar.
yay burçları ayrıca çok cesur vardır ve bu cesaretlerine her ortamda kanıtlamak için ellerinden geleni yaparlar ayrıca yay burcu kişileri oldukça şanslı kişilerdir. kişisel alanlarına müdahale edilmesinin hoşlanmazlar ve özgürlüklerini oldukça düşkün kişilerdir. insanlara kendini sevdirmeyi iyi başarılar atılgan güler yüzlü ve sempatik insanlardır. bulundukları her ortama kolayca adapte olabilirler. hedefe ulaşmak için yapamayacakları şey yoktur. onlar için rahatlık her şeyden önemlidir lüks yaşamayı severler ve gözlerini güzel gelen onları hissettirecek her şeye sahip olmak isterler. ayrıca yay burçları duygusal insanlardır. sürekli olarak duygularıyla hareket ettikleri için bazen yanlış kararlar verebilirler. sıradışı olaylar da onların dikkatini çeken şeylerdir. görünüşlerini ve sağlıklarını önem verirler ayrıca spor yapmayı da çok severler.
yay burcu kadınları oldukça alımlı ve zeki kadınlardır. kültürlü olmak onlar için çok önemlidir. zekâlarının yanı sıra duygusal hassas ve kırılgan veri yapıları da vardır .olaylardan çabuk etkilenirler.
yeni yerler görmeyi ve seyahat etmeyi çok severler fazlasıyla savurgan kişiler olabilirler. hayatlarının kısıtlanmasından ve emir almaktan hiç haz etmezler. eğlenmeyi seven ve oldukça keyifli insanlardır.

yay burcuna sahip erkekler ise her zaman neşeli ve aktif bir yaşam sürmek isteği içinde olurlar. entellektüel ve kültürlü kişilikleri vardır. çok çabuk sıkılabilirler o yüzden hayatların hareketli olmasını isterler. ayrıca yay burcu erkeklerin oldukça meraklı bir yapısı vardır. açık sözlü verdi ve insanları eleştirirken kırıcı olabilirler.
duygularını çok rahatlıkla belli edebilirler özellikle karşı cinsten hoşlandıkları zaman benim saklamaktan hoşlanmazlar değil direkt açık ederler. yay burcu erkekleri çocukları da çok sever ve onlarla iyi anlaşabilir evlilik onlar için uzak bir kavram değildir gerçekten sevip anlaşabildikleri kültürlü bir kadınla karşılaşırlarsa eğer rahatlıkla evlilik yoluna gidebilirler.
yay burcunun genel özelliği onlarda da mevcuttur yay burcu kadınları gibi erkekleri de asla hayatlarına müdahale edilmesinden hoşlanmazlar. hayatlarındaki kişinin onları kısıtladığını düşündükleri zaman kaçacak delik ararlar.
açık sözlükleri bazen patavatsızlık noktasına kadar gidebilir.güzelliklerden hoşlanırlar ancak bunlar onlar için tek etken değildir sevebilecekleri kişilerin zeka seviyelerinde yüksek ve kültürlü kişiler olmasını isterler.

0

yay burcu olanların kavrama yapısı güçlüdür, yaratıcı ve beceriklidirler, felsefi görüşlerde oldukça iyilerdir. meraklıdırlar, keşfetmeyi araştırmayı severler, bazen akılsızca riskler alabilirler, özgürlüklerine aşırı düşkündürler.