0

türk kadinlarinin çoğunun saçlari koyu renklidir saç boyatmakta değişim istemekte kaynaklandiği için sariya boyatiyorlar

0

kadınlar saçlarını sarıya neden boyatır, bu tamamen ruh hallerine bağlıdır. her kadın sarıya boyatmaz, çünkü kendine yakışmayacağını düşünen kadın saçını sarıya boyatarak, kendini riske atamaz. esmer tenli kadınlar özellikle sarı, sapsarı bir saç tercih etmez, daha kumral siyah ya da kızıl tonlarında, kahverengi tonlarında, renkler seçerler. sarışın ve beyaz tenli kadınlar, genellikle saçını sapsarı yapar ve gerçekten de bu saç rengi onlara yakışır. ama genelinde bir beğenilme, hoşa gitme arzusu yatar. kadın saçını durup dururken sarıya boyatarak, hayatında bir yenilik, değişiklik yapmak istiyordur. ki bu şekilde ancak sarı saç tercih edilebilir. kadınlarımız da şu anda kendileri ile ilgili yapabilecekleri tek değişiklik olan, saç rengi, kesimi ve makyaj olduğu için bu konularda çok titiz davranırlar. saçını boyatmayan kadın şu an çok azdır. her kadın illaki saçını boyatıyor. çünkü hayatında bir değişiklik yapmak istiyor. ayrıca, bir değişim içine girmek, insanlar tarafından beğenilmek istiyorlar. zeki kadın saçını boyatarak beğenilmeyi değil de, aklını kullanarak beğenilmeyi ister bence. ben saçlarımı hala boyatmadım. upuzun da saçlarım var doğal bir şekilde, bozmayı da asla istemiyorum.

0

sarı saç diğer saç renklerine göre daha çok dikkat çektiği için bence tabi tercih meselesidir.

0

zevk meselesi diyebilirim.kardeşim bu arada sana uyarım olsun soruların ve cevaplarında noktalama işaretlerine uy yoksa site uyarı verir mesaj kutınada yolladım ban yemeni istemem.