0

torbacıların bence şöyle bir düşünceleri var, ben içiyorsam onlarda içsin azıcık kafa yapıyor ne olacak düşüncesindedirler bana göre. ya da o uyuşturucuyu alan kişileri kullanmak için satıyor olabilirler. uyuşturucuyu satın alan kişi uyuşturucuya bağımlı olduktan sonra habire canı çekecek ve uyuşturucuyu satan kişinin yanına gidip uyuşturucu alacak ve bir süre sonra ikisi arkadaş olacaklar ve uyuşturucu satıcısı uyuşturucuyu alan çocuğu kötü işlerinde kullanabilir. bu yüzden dolayı sokaklarda gördüğünüz ve tanımadığınız insanların yanına gitmeyin ve yaklaşmayın, ve tanımadığınız insanlardan herhangi bir ürün veya eşya almayın. ısrar ederlerse velilerinizin yanına gidin.

1

uyuşturucuya bir şekilde bağımlı oluyorlar ve uyuşturucu karşılığı bu işi yapmaya başlıyor çoğu. pislik pisliği çekiyor özetle. çoğu bağımlılıktan mecburen yapıyor.

0

yani adı üstünde torbacı oldukları için uyuşturucu satıyorlar. ne satacaklar daha domates, biber patlıcan mı satacaklar soru biraz saçma olmuş yani şöyle söyleyeyim sana türkiye'de uyuşturucu içen insanlar çok ve normalde yasak ama yasak olmasına rağmen de bir şekilde getiriyorlar türkiye'ye hani o kadar sınırları korumalarına rağmen bazıları yakalanıyor bazıları ise yakalanamıyor. bu şekilde ne oluyor türkiye'yi uyuşturucunun geçmiş oluyor ve içen insanlar bir şekilde satmayı da biliyor. yani gerçekten de devleti resmen gidin hırsızlık yapın, uyuşturucu satin adamı öldürün diyor. çünkü bu devirde gerçekten de geçinmek çok zor. suriyeliler geldiğinden beri kimse iş bulamıyor millet harama el uzatmamış. insanlar bile hırsızlık yapacağız diyor ya resmen bizi sürüklüyor var bu işe diyorlar çünkü bu devirde geçinmek çok zor 100 milyona 1.00 poşeti bile dolduramıyor sun artık yani hiçbir şekilde eve bir şey alamıyorsun eskide 100 tl'ye kaç poşet alışveriş yapardın şimdi yarın poşet bile dolmuyor ben anlam veremiyorum yani yapıyorlar evet torbacılar uyuşturucu satıyor kardeşim kimse kimseye zorla vermiyor o zaman içmesinler hani beni burada yanlış anlamayın ben uyuşturucu falan satmıyorum ama içmesinler o zaman kimse kimseye hiç demiyor o zaman bu uyuşturucu satan torbacılar adama git kendini aşağı desin bakayım atacak mı yani bu irade meselesi allah'ı düşünürse hiçbir şekilde uyuşturucuya ağzına sürmez kimse kimseye zorla vermiyor. yani bunu demek istiyorum adamlar para kazanmak için satıyor.

0

torbacı oldukları için uyuşturucu satarlar. ve böylece hem insanlara zarar verirler hemde emek harcamadan kazandıkları için.

0

meslek sahibi olmadan çalışmadan alın teri dökmeden milleti zehirleyerek para kazanma metedo oalrak uygulanıyor o elindeki zehirlerle kendilerine içirilip öldürülmesi gereken pislikler ne bekliyorsun ki halkı milleti zehirleyen ve bu sayede para kazanan insan görünümlü hayvanlardan hayvan diyoruma ma hayvanlara da hakaret etmek istemiyorum

0

valla bilmiyorum ama tahminime gore soyleyim;madem kullaniyoruz bari birde satip para kazanalim, dusuncesiyle yapiyor olabilirler.