0

aleyna tilki'yi sevip sevmemek konusuna bişey demiyorum ama müziği sesi başarılı ve çok genç yaşta cevheri parladı, önünde müzik kariyeri çok uzun olan bir serüven var daha yolun başında.aleyna tilki'yi açıp dinlemem ama bir yerde kafede iş yerinde çalarsa kulak asarım, söylediği şarkılarının isimlerini bilmiyorum ama cover yapıp seslendirdiği çok eski bir parça var usta bir sanatçının işte o seslendirdiği parçanın yorumunu çok seviyorum.umarım daha da başarılı olur.

0

aleyna tilki pek dinlemeyen biri olsamda bana göre son söylemiş olduğu dipsiz kuyum şarkısı kulağa çok hoş geliyor,bu şarkısını beğendim ve en çok beğendiğim şarkısı budur diyebilirim.

0

aleyna tilki çok fazla beğenmesem de son zamanlarda söylemiş olduğu yalnız çiçek ve dipsiz kuyum şarkıları gerçekten kendisinden beklenmeyecek şekilde güzel seslendirilmiş ne iyi performansa sahip olan şarkılardır. bu iki şarkısınıda kendisinin sesinden gerçekten çok beğendim.

0

aleyna tilki çok başarılı bi şarkıcı bence sen olsan bari cevapsız çınlama dipsiz kuyum bunları bıkmadan hergün dinlerim ama aleyna tilkinin en güzel hareketi şu oldu benim için şu altın kelebek ödülleri'ni açıklandığı zman ağlamış ya bence sanatçı için çok önemli bişey ağlamak insan olduğunu karşı tarafa aktarıyor hiç değilse cevapsız çınlama benim en sevdiğim şarkı şarkılarının içindeki

0

aleyna tilki nin en başarılı olduğu şarkı yalnız çiçek