0

bence kimse kimsenin kusuruyla dalga gecmemeli ve bunu kötü birşey olmadığını düşünmeli sonuçta aynı olay onunda başına gelebilir çünkü bu hayatta gerçekten ne olacağı bilinmiyor.

1

halen var mı bu ya. her sağlıklı birey, bir engelli adayıdır dalga geçmek ne demek. her an, herkesin başına gelebilir. allah kimseyi, kendisinden başkasına muhtaç etmesin ama bu allah'dan gelen bir durum. elimizden geldiğince yardım etmeli, onlara kendilerini özel hissettirmeliyiz. dünyadaki her kötülüğün vebali biz insanlığın boynuna. dikkat edilmeli.

0

asıl engelli kendileri olduğu için bir anlamda kendileriyle dalga geçerler bu tip insanlar. kardesim hepimiz engelli olma adayıyız. bir organımızı kaybetmemiz yapacağımız bir kazaya bakar. bu tip insanlar daha doğrusu insanlıktan nasibini alamamış densizler kendilerinin basina bu tarz bir şey gelmezmiş gibi ukala ukala konuşurlar.lakin bizim yaradicimiz o kadar adaletli ve merhametlidir ki bu tipleri çetin bir cezayla çarptırıcak. tabi bu dünyada da aynı şekilde ağızlarının payını alacaklar. eh etme bulma dünyası. ilahi adelet elbet tecelli edecek.