0

hayır, sevmem. çünkü dışarıda yapılan yemekler, el yapımı yapılan yemekler kadar lezzetli değil, ve fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. ayrıca fiyatlar da çok uçuk oluyor, o yüzden fiyatlarını hak etmediklerini düşünüyorum. sadece bunlar değil. aynı zamanda hijyen konusunda, dışarıdan getirilen yemeklerin hiçbir güvenilirliği yok bana göre. mesela orada bir sipariş hazırlarken, ellerinin ne kadar temiz olduğunu bilmiyorsunuz. belki de temiz değildir. o yüzden tereddütte kalmamak için, genellikle dışarıdan sipariş alıp yemeyi sevmiyorum. yemek yapmayı bilsem, kendim de yaparım ama tek çare şu anlık bu herhalde. ama yine de tavsiye etmediğim bir şey. birçok riski var. bence yemek yapmayı bilen herkes, yemeğini kendi yapmalı. o kadar para vermeye de değmez bence.

0

evet bazen dışarıdan yemek sipariş vermeyi severim ama maalesef maliyeti çok pahalı olduğu için yemek sipariş edemiyorum genellikle hep evde yemek yapıyorum çünkü dışarıdan istediğimiz zaman bayağı para tutuyor ve bizim durumumuzda o kadar elverişli değil.

0

evet dışarıdan yemek siparişi vermeyi severim. fakat parasal imkanlar her zaman dışarıdan yemeyi desteklemez. arada bir dışarıdan yemek siparişi veririz oldukça güzel olabilir. çünkü her zaman yemek yapmaya zamanın olmuyor, bazen işler oluyor bazen hemen gelsin yiyelim diyorsun veriyorsun siparişi yiyorsun. gece geç saatlerde bile çalışan yerler olması oldukça iyi ayrıca.

0

dışarıdan yemek siparişi vermeyi severim ama çok pahalıya mâl oluyor. bu nedenle kendim yaparım daha çok. zaten hep fast food tarzı yemekler oluyor sitelerde. ya döner, ya tantuni ya da kebap gibi şeyler sipariş ediyoruz. hamburger ve sandviçte sipariş edebiliyoruz bazen. ama ufacık bir hamburger bile aşırı pahalılaşmış şu an.

0

disardan yemek yemegi bir marfet saniyoruz millete hava atiyoruz yok oyle hava atmalar en iyisi kendi yemegini kendin yapacaksin

0

sevmem çünkü onun nereden nasıl geldiğini bilmediğimden içim rahat etmez eğer dışarıdan yemek yiyeceksemde kendim gider alırım.

0

arada söylerim hem değişiklik icin hem de bazen insanin ne hali ne de vakti olmuyor yemek yapmaya o yüzden ıyi bir kurtarıcı. tabi aşırıya kaçmamak lazım .

0

ben önceden sipariş verirdim ama şimdi vermiyorum sipariş. çünkü çok masraflı oluyor.

0

bu zamana kadar hiç dışarıdan yemek siparişi vermedim. ama ilerleyen zamanlarda vermeyi düşünüyorum. yani en azından evlenince kendi evime sipariş veririm diye düşünüyorum.

0

yeri geliyor bazen yemek yapmaya üşeniyorum. rahatlık resmen ya... birde bazen öyle bir durum oluyor ki iş güç meşguliyet oluyor zaman olmuyor yemek yapmaya vakit olmuyor o zaman veririm illa ki

0

dışarıdan sipariş verilen yemekleri sağlıklı, güvenilir ve hijyenik bulmadığım için tercih etmiyorum mümkün olduğunca.

0

dışardan yemek söliceğıme evımde ıkı yumurta kırar karnımı doyurur yer gecerım huzulı para harcamaya ne gerek var dıye dusunuyorum para kolay kazanılmıyor cunku