0

bartu küçükçağlayan dizi ve sinema oyuncusudur

0

bartu küçükçağlayan ı avrupa yakası dizisi ile tanıdık şu anda jet sosyetede gündüz karakteri ile ekranlarda yer alıyor

0

bartu küçükçağlayan aslen eskişehirlidir ekranlara ilk yalan dünya dizisindeki orçun karekteriyle merhaba demiştir çok başarılı bir karakter olanrolünün hakkını veren bartu küçükçağlayan daha sonra jet sosyete dizisi nde gündüz karakterini canlandırmıştır gündüz karakteri psikopat alavere dala vereci bir karekterledır komedi dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu haline gelmiştir gürse birsel in başarılı dizisi jet sosyete de benim için olmazsa olmaz karekteridir özellikle alara ile replikleri niye ben ve oğlum kahkahalarla izliyoruz izliyoruz bartu küçükçağlayana buradan başarılarının devamını diliyorum bir eskişehirli olarak gururumuz bartu daha başrol karakterileriyle gerek tv de gerek sinemada görmek isteriz orçun karakteri benim için unutulmazdı öpüyüm mi repliği bir zamanlar dillere pelesenk olmuştu

0

bartu küçükçağlayan eskiden çok sempatik gelirdi bana ama artık öyle düşünmüyorum çünkü ekşi sözlüğe verdiği reklamlar artık bizi bezdirdi ben bartu ismindeki internet dizisi yüzünden çok fazla reklam veriyor insanın zaten diziyi izleyesi gelmiyor.

0

bartu küçükağlayan bartmaz küçükağlamaz değildir bunu bilin

0

bartu küçükçağlayan eskişehir ' de doğan küçük çağlayan 2001 istanbul üniversitesi devlet konservatuarını kazanarak istanbula gelmiştir.eğitimi sırasında 2004 yılında kent oyuncuları topluluğunun inishmorelu yüzbaşı oyununda rol aldı.2005 - 2007 yılları arasında topluluğunun kumarbazın seçimi oyununda rol alan küçükçağlayan 2004 yılından itibaren televizyon dizilerinde de rol almaya başlamıştır ve yalan dünya isimli dizide orçun karakterini canlandırmıştır.

0

bartu küçükçağlayan 1983 te eskişehirde dünyaya gelmiştir. müzisyen, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. çok güzel ve başarılı dönemler geçiren bartu küçükçağlayan bu durumuna şuanda oynanan jet sosyete filmi ile devam etmektedir.

0

kendisi son zamnlar da türkiyenin en meşhur komediyenlerden biridir

0

eskişehir doğumlu 35 yaşında tiyatro ve sinemanın yanı sıra müzisyen kimliğiyle de dikkat çekiyor .

0

bartu küçükçağlayan yalan dünyada oynamıştır 23 nisan günü eskişehir'de doğmuştur en sevdiğim karakter oynuyordu dizide bence rolünün hakkını veriyordu. dizi film ve tiyatro oyuncusudur daha çok çoğu kişi tarafından bilinmez ama gerçekten oyunculuğuyla çoğu kişinin önüne geçebilir. jet sosyete de yaşar'ın kayınbiraderi gürbüzü oynamaktadır. jokey genellikle asabi agresif bir yapıdadır bir karakteri vardır birçok ödül almıştır ve mükemmel bir oyunculuk vardır çok çoğu kişi bunu bilmez ama gerçekten mükemmel bir oyunculuk vardır hakkından fazla bilinmediğini düşünüyorum ve gerçekten değişik karakterler de görmek isterim daha çok genellikle farklı karakterleri oynayabilir. yalan dünyada gülse birsel'in yazdığı ve yönettiği bir diziydi burada daha çok karakteri komik ve değişik bir karakterdi ben çok seviyordum açıkçası ama jet sosyetede farklı bir karakterde ve değişik karakterde oynuyor çok agresif bir yapı ve karakteri vardır.

0

çok birikimli, çok kültürlü, çok donanımlı bir oyuncu ve müzisyendir. oyunculuk dalında yaptığı işlerde yakında sayısız denilebilecek ödülleri vardır. büyük ev ablukada grubunun vokali ve gitaristidir. çok da güzel şarkıları vardır, konserleri efsanedir, çok eğlenceli bir kişiliktir. şimdi de bartu ben diye dizisi var, bayılarak izliyoruz. tanımayanlar tanımalı. çok çok ince mesajlar verir hep, özellikle konserlerinde. ay konseri olsa da gitsek, çok özledim bartuyu. altı-on kişilik konserleri olduğu zamanları bilirim, biz bize eğlenirdik ve müthiş keyifliydi. büyük ev ablukada başlı başına sıradışı bir grup zaten, anlamayan anlamıyor malesef, ama ben biz bize yeteriz diyorum, öbür kafalar anlamasa da olur yani bence.

0

bartu küçükçağlayan müzisyen ve oyuncudur.

oynadığı filmler şu şekildedir;

çoğunluk
kelebekler
av mevsimi
kesik
yalan dünya

0

bartu küçük çağlayan oyuncudur sinema ve tiyatro ve . muzisyenlikte yapmistir.

0

bartu küçükçağlayan sinema, televizyon ve tiyatro sanatçıdır. konservatuvarı 2001 de eskişehir de okumuştur. bir çok dizi ve filmde karakter oyuncusu olarak rol almış ve şuan jet sosyete dizisinde oynamaktadır.

0

yalan dünya karakterlerinden biridir kendisi aynı zamanda müzisyen ve tiyatro oyunculuğu yapmaktadır.

0

bartu küçükçağlayan müzisyen,tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur.

0

bartu küçükcagankay (23 nisan 1983 eskişehir) müzisyen tiyatro televizyon ve sinama oyuncusudur.

esişehir de doğan küçükçagankay 2001 de istanbul ünüversitesi devlet konservatuarını kazanarak istanbul a gitti eyitimi sırasında 2004 yılında kent oyuncuları toplulugunun instmore lu yüzbaşı oyununda rol aldı 2005 2007 yılları arasında toplulugun kumarbazın seçimi oyununda yer aldı küçükçagankay 2004 yılında itibaren televizyon dizilerinde rol aldı .haziran gecesi çapkın ve binbir gece dizilerinde oynadı 2007 2008 sezonunda yeni kuşak tiyatro toplulunun şeylerin şekli oyununda başrollerden adam ı canlandırdı 2012 ile 2014 arasında yalan dünya isimli dizide orçun karakterini canlandırdı

0

oyuncudur bi çok dizide oynamıştır çok olmasada bi kaç kere izlemisligim var başarılı bioyuncu

0

komedi rolünün hakkını veren bi oyuncudur. su an jet sosyete de başarılı bi rol sergilemektedir.

1

bartu küçükçağlayan, müzisyen, tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusudur.