0

absürt komedi oyuncusu deyince ilk aklıma gelen isimlerden biridir. gülse birsel'in yalan dünya ve jet sosyete dizilerinde rol alan bartu küçükçağlayan'ın müzikle de uğraştığını biliyorum.

0

yalan dünya ve jet sosyete dizilerinde canlandırdığı aykırı karakterlerle daha da tanınmış olan genç bir oyuncu arkadaşımızdır.bu günlerde blutv ile bartu ben isimli internet dizisinde kariyerine devam etmektedir.

0

oyuncu ve dızı sokdorunde komedı akdoru olması lazım

0

genellikle komedi dizileriyle ünlenen iyi bir oyuncudur. bartu ben dizisi çok iyi yorumlar almıştır.

1

günümüzde genellikle gülse birsel in çalışmalarında boy göstererek özellikle de biz gençlere kendisini tanıtan başarılı oyuncudur. son zamanlarda kendisinin ağzından geçmiş kariyeri ve eğitimi hakkında yapılmış bir program görüp izledim ve geçmişte tiyatrolara özellikle önem vermiş olduğunu yeni öğrendim. aynı zamanda günümüzdeki bir çok değerli ve öneli sanatçı ile beraber çalışıp ve hatta aynı okulda aynı derslerde eğitim gördüğü olmuş. oldukça da değerli bir kariyeri varmış kendisinin. aynı zamanda son zamanlarda yeni bir çalışma olarak bartu ben adlı dizisi internet üzerinden yayına girmiştir. izlemesi oldukça ketifli ve hoştur. dizinin bir güzel özelliği de daha önce tanınmamış veya kariyerinin başında olan epey fazla oyuncu içermesi ve onların yeteneklerini sağlama fırsatının bulunmuş olması.

1

bartu küçükcaglayan iyi bir oyuncudur, yalan dünya ve jet sosyete gibi dizilerde rol almıştır. genellikle komedi tarzı dizilerde oynar.

1

yalan dünya ve jet sosyete ile tanınan mükemmel bir oyuncudur

1

muzisyen ve oyuncudur. av mevsiminde de yer almistir.

1

bartu küçükçağlayan 23 nisan 1983 de eskişehir de dünyaya gelmiştir. müzisyen tiyatro ve sinema oyuncusudur. eskişehirde doğan oyuncu 2001 de istanbul üniversitesi devlet konservatuvar ını kazanarak istanbula gelmiştir. eğitimi sırasında 2004 yılında kent oyuncular topluluğunun üyesi olarak rol aldı. 2005 2007 yılları arasında kumarbazın seçimi oyununda rol alan küçükçağlayan 2004 yılı itibari ile televizyona geçiş yapmıştır. haziran gecesi çapkın ve binbirgece masalları dizilerindr görev aldı. 2012 2014 yılları arasında ise avrupa yakası adlı dizide orçun karakteri olarak görev aldı.

1

1983 yılında eskişehir'de doğup büyüyen sonra istanbul'a konservatuara gelen bartu yalan dünya dizisiyle parladı. şimdi yine gülse birsel imzalı jet sosyete dizisinden tanıyoruz kendisini.

1

1983 yılında eskişehir ' de doğan bartu küçükçağlayan eskişehir kolejinden mezun olmuştur. birçok kişinin ekranlardan tanıdığı bartu küçükçağlayan aslında sanat hayatına iyi bir müzisyen olarak başlamıştır. eskişehir 'de yaşadığı yıllarda "ııaa" ve "üç korner bir penaltı" isimli iki farklı müzik grubunda solist ve gitarist olarak yer almıştır. istanbul 'a geldikten sonra da müziği bırakmamış ve 365/24 ile bonadrag isimli iki grubun birleşmesiyle ortaya çıkan yerden yüksek isimli grupta vokal olarak müzik çalışmalarına devam etmiştir. 2006 yılında bu grubun dağılmasından sonra "büyük ev ablukada" isimli grupta "canavar banavar" takma adıyla solist ve gitaristlik yapmıştır. 2001 yılında istanbul üniversitesi devlet konservatuvarı 'nı kazanan bartu küçükçağlayan, 2002 yılında yıldız kenter tarafından kurulmuş olan kenter tiyatrosunda oynamaya başlamıştır. sonrasında yine birçok tiyatro oyunu, sinema ve t.v. filmi ve dizilerde rol almıştır. 2015 senesinde acun ilıcalı 'nın yönetmenliğini yaptığı komedi türkiye adlı yarışma programında oyuncu koçluğu yapmıştır. bir çok ödülü mevcuttur.

1

bartu küçükçağlayan garip bir insandır. herkes onu yalancı dünya ve jet sosyete dizilerindeki uçuk karakterleri ile tanısa da ben onu büyük ev ablukada müzik grubunun solisti olarak tanıdım. çok sağlamm müzik yaparlar. tiyatral de bir havası vardır müziklerinin. büyük ev ablukada ismi ise turgut uyar'ın bir şiirinin ismidir. elektro müzik tarzında olan fırtınayt ve bundan farklı olarak da akustik tarzlarında söylerler.

1

1983 eskişehir doğumlu bartu küçükçağlayan; müzisyen, tiyatro, televizyon ve sinema oyuncusudur. kumarbazın seçimi, haziran gecesi, binbir gece, yalan dünya ve çoğunluk'ta rol aldı. kumarbazın seçimi'nde dört ödül aldı. çoğunluk filmindeki mertkan rolüyle altın portakal film festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülü ile birlikte birkaç ödül daha kazandı. aynı zamanda büyük ev ablukada isimli grubun solistidir ve gitar çalmaktadır. kendisi şu sıralar youtube işiyle uğraşmaktadır. youtube'da bilgiyi komedi ile birleştirip insanlara sunmaktadır.

0

bartu küçükçağlayan, oyuncu ve aynı zamanda müzisyen olup, filmleri ve televizyonda bir iki dizide oynamış halen jet sosyete adlı dizide oynamaktadır.

0

yalan dünyada orçun olarak tanıdım ben onu. kendisi eskişehirli . otuz beş yaşında şuanda.bartu küçükçağlayan müzisyen, tiyatro ,televizyon ve sinema oyuncusu. bir çok da ödülleri var kendisinin. yalan dünyadaki orçun karakteriyle epey düşündürücü ve komikti.değişik bir tiplemesi vardı tabi.burdan oyunculuğu gayet başarılı olduğu ortaya çıkıyor.

0

meşhur yalan dünya=orçun
aynı zamanda büyük ev ablukada isimli başarılı rock grubunun solisti
ayrıca jet sosyete=gündüz
ve dahası bartu ben isimli blutv dizisinde kendini canlandıran sanatçı. ilginç bir tarzı var kimisi beğenir kimisi beğenmez. açıkçası bana biraz itici geliyor tarzı bu yüzden pek hoşlanmıyorum kendisinden fakat oyunculuğu çok başarılı. ayrıca büyük ev ablukayı da severim az çok. birkaç şarkısını severek dinlerim sesini de beğeniyorum. ama bartunun tarzı hareketleri gerçekten fazla itici duruyor bazen ve o da bunun farkında. hep sarhoşmuş veya uyuşturucu kullanmış gibi bir duruşu var.

0

çoğumuzun yalan dünya adlı dizide orçun karakteriyle tanıdığımız, ayrıca bir grubun solistliğini yaptığı yetenekli bir oyuncu ve müzisyendir.

0

yalan dünya da ki orçun karekterini canlandıran oyuncudur. ve şuan da da jet sosyete dizisin de oyunculuğuna devam etmektedir.

0

yeni dizisi olan bartu ben i izledim de çok yavan geldi bana oyunculugu.bazı yerleri gayet komik ama hakkını vermek gerek.geçenlerde ekşi sözlüge geldiginde yaptıgı terbiyesizligi hala unutmuyorum ama

0

yalan dünya'da izlediğim ve bana diziyi izleten gerçek oyuncudur .