0

christiano ronaldo bence cünkü insanlara verdiği tepkiler samimiyeti sıcaklığı sportmenlik konusundan örnek alınması gereken biri.ayrıca fakirlere,öksüzlere,yetimlere vb. bağışlarda bulunduğuda olmuştur.bence simdiki nesil futbolcuları gibi işini para için yapmak yerine severek yapan birisidir.

0

trabzonsporın kaptanı sosa bundan ileri adam varsa gelsin trabzona

0

benim en sevdiğim 2 yabancı futbolcu var biri marcelo diğeri mbappe neden bilmiyorum ama bu ikisi bana çok iyi geliyor bir yerde forma giyeceğim zaman mesela okulda gidip 12 numarayı alırım en fazla 12 olduğu için 12 de marcelo olduğu için buradan para biriktirip gidip marcelo nun formasından almak istiyorum allah izin verirse alacağım zaten önce marcelo sonra mbappe nin formasını alacağım edeninin dediğim gibi bilmiyorum ama bana çok sempatik geliyorlar ikisini de örnek alıp futbol oynuyorumbazen hücumua çıkıyorum falan çok seviyorum bu ikisini eğer birgün imkanım olursa ispanyaya real madrid maçına gideceğim.

0

ben çocukken ronaldinho zirvedeydi sonrakilerin onun prime ına pek çıkamayacaklarını lakin ronaldinhonun da istikrarının zayıf olduğunu kabul edip ronaldoya veriyorum oyumu.türkiyede oynamış deseydin hagi hagi hagi! derdim.