0
0

ben ama ben kullanmiyorum ama yine benim telefonumda var ama fazla kullanmiyorum cunku instagram yada face kullaniyorum cunku watsapdan fazla ugrasmiyorum ama yorumda watsap kullanmayanlar telefonu bilmiyorlar ama yalan ama ben kulaniyorum telefon yapim ve telefonun her yerini biliyorum herkes watsap kullanmayabili siz watsapta ne buluyorsunuz ya bisey anlamadim

0

watsap kullanmayan olur mu hiç bence böyle biri yok

0

bence kimse kalmamistir ama telefon kullanmasini bilmeyenler var

0

şimdi herkes whatsapp kullanmayan mı kaldı diyecek ama benim birkaç ay önceye kadar yoktu. hemde android telefonum 5-6 yıldır olmasına rağmen. sebebi ise konuşucak kimsem olmaması, herkese numaramı vermemem ve ailemin istememesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. ben de kullanmak istemedim ne diye kullanıcaktım ki sanki bana yazsalar ne yazmasalar ne sırf üniversitede okul grubu olması hocanın dersi iptal etmesi yüzünden açmış bulunmaktayım. olmada da olur dediğim bir uygulama benim için. şimdi dedeler, teyzeler, nineler herkes kullanıyor. sanki dünyada aman aman yapılacak başka önemli şeyler yok.

0

var tuşlu telefonları olanlar mesela ban 2013de kullanmıyordum

0

kullanan kısım %90 dan fazla
yaşla bir alakası yok 70 yaşındaki bi amcamız kullanırken 20 li yaşlarında kullanmayan arkadaşlarımız da var
ayrıca whatsappın bazı durumlarda hayatımızı kolaylaştırdığını düşünüyorum

0

gunumuz haberlesme araclarindan olan whatsapp neredeyse mevcut akilli telefon kullanicilarinin %97-98 civarinda aktif kullandigi bir platformdur en son bildigim kadari ile facebookun satin aldigindan sonra dahada populesen whatsapp gelecegi cok parlak bir uygulama gibi duruyor bunun en ama en baslica sebebi kesinlikle ara yuzunun sadeligi ve herkes tarafinsan kolayca benimsenmesidir genci yaslisi artik tek tusla internet uzerinden mesaj atip alabilecegini biliyor buda cok kullanisli bir hale getiriyoru whatsappi tek kusuru bana gore hikaye ozelligininn gelmesidir cunku sacma ve gereksiz oldu zaten kokeni ayni olan facebookta da var instagrama gelen hikaye ozelligi snapchati yerinden etmis olabilir ama whatsappa gelen hikaye ozelligi hic bir zman instagrami koltugundan edemeyecek

0

arkadaşlar whatsapp kullanamayan bazı büyüklerimiz vardı tabii ki de veya arkadaşlarımız çevremizde görmüşsünüzdür whatsapp platformu çok güzel bir platformdur ve hayatımızı güzel bir şekilde başka insanlara göstermenizi sağlar onlarla konuşmamız sağlar iletişime geçmemizi sağlayan ve whatsapp'ı kullanamayan insanlar aslında istemedikleri için kullanmayı öğrenemezler isteseler çok çabukça öğrenebilirler atıyorum şu an ki küçük çocuklar annesinden doğuyor 2 sene sonra telefonu hepimizden daha iyi öğreniyor daha çabuk öğreniyor biz küçükken telefon falan yoktu tabii ki babalarımız neredeyse 30-35 yaşlarında telefonu olmuştur ve yetişkin insanlar bu yüzden whatsapp kullanmayı bilmezler tabii ki kullanmayan kullanmak istemeyenler de vardır whatsapp kullanıcısı oldukça çoktur güzel bir uygulama görüntülü konuşabiliyorsun arkadaşlarına istediğin zaman yazışa biliyorsun ondan sana yazabiliyor sen onlara yazabiliyorsun mesajlarımız karşı tarafa çok çabuk iletiliyor onlar seni arayabiliyor sen onları ayrı araya biliyorsun fotoğraf atabiliyorsun müzik atabiliyorsun çoğu etkinliği güzel bir şekilde yapabiliyorsun pdf dosyası paylaşabiliyorsun link paylaşabiliyorsun çok şeyimizi oradan yapıyoruz şu anki bütün insanlar neredeyse bütün whatsapp kullanıyor whatsapp kullananların sayısı oldukça fazla herkes beğeniyor herkes ilgi gösteriyor birbirine fotoğraf atıyorlar her şey oradan konuşuyorlar aslında whatsapp kur'an şirket bizim çoğu şeyimize orada ulaşabilir ama whatsapp kullanamayan insanlar bu konuda çok şanslılar ya bence sizce de öyle mi arkadaşlar

0

whatsapp kullanmayan yoktur herhalde en popüler mesajlaşma araçlarından biri.

0

bu devirde kullanansayısı bayağı bir azaldı çünkü yaşlılar ve çok küçük yaşta ki çocuklar bile kullanmaya başladı ama yinede 60 yaş üstünde pek kullanan görmedim ve 0-12 yaş aralığında da pek kullanan yok. ama genel olarak çok fazla kullanılan bir uygulamadır.

0

çok yaşlı insanlar bile whatsapp kullanıyor.o yüzden whatsapp kullanamayan insanlar olmadığını düşünüyorum hemen hemen herkes kullanıyor.

0

whatsapp kullanmayan vardır belki ama whatsapp kullanamayan biri olduğunu sanmıyorum. çünkü artık yaşlılar bile whatsapp bağımlısı oldu. benim babannem de dedem de kullanıyorlar ve benden daha aktifler diyebilirim. görüntülü konuşma özelliği de geldikten sonra çocuğu torunu torbası gurbette olan babannelere gün doğdu.

0

bence sadice tuşlu telefon kullanan insanlar kalmıştırçünkü whatsap çok yaygınlaştı ve neredeyse artık her akıllı telefon da var

0

bence watsap kullanmayan sadece bazı yaşlı insanlar tek kalmıştır.kalan herkes hemen hemen kullanıyorlardır.

0

whatsap kullanmıyan insan vardır oda telefonu olmaz yada telefonu olur ama whatsapı kaldırmaz yani whatsap sadece iletişim aracı olarak görüyorum ben başka bişeye yaramıyor kullansam ne olur kullanmasam ne olur.

0

vardır tabiki genellikle telefonu akıllı olmayanlarda.

0

whatsap kullanmayan %3 falandır gelnelde herkes kullaniyor

0

telefonu olmayan kişilerde whatsappta yoktur. bence whatsapp kişi için gerekli birşey değildir. sms yoluyla veya daha alternatif yerlerde iletişime geçmez daha kolay. fakat ben whatsapp kullanıyorum .

0

çok nadır vardır kullanmayan ama çogunluk kullanıyo

0

watsabi okuması olmayanlar yada yazamayanlar olabilir mesela benim annem o kadar ogrettigim halde hala kullanmasını bilmiyor birturlu öğrenemedi.