0

genelde korkmayan yoktur.korkusuz ınsanlar bile çinden korkar.

0

evet tabikide çok korkarım cin adını duymak bile beni çok korkutur. çünkü cinlerin bana zarar vereceğini düşünürüm

0

herkesin cevabı aynı olabilir. açık açık söylemek gerekirse korkardık. çünkü öyle şeyleri görmeye alışık olmadığımız için aniden karşımıza çıksa cidden insanın tavrı değişik olabilirdi.

0

yani tabii ki de 3 harfli görse korkariz. sonuçta sadece ben değil herkes korkar yani sen korkmuyor musun? ben onu anlamadım. bir de tabii ki de üç harflilere falan inanıyorum ama bu zamana kadar görmedim sadece şunu söyleyeceğim belkim inanırsınız belki inanmazsınız bilmiyorum ama ben izmir gültepe de oturuyordum. mesela gece saat 3'te birileri geçiyor yokuştan aşağı doğru iniyor ama hepsi kadın sadece bir tane erkek var. ellerinde dabruka ile çalıyorlar biz mesela balkona çıkardık ve hiçbir şekilde kafasını yana falan çevirmiyorlar. hani 3 harfli olduğunu falan öğrendik.. gerçekten şok oldum hatta babaannem falan inanmazdı gördüğünde o da çok şaşırdı çünkü senede sadece bir kere geçiyorlar yokuşun başından aşağı kadar ince hiçbir ses kalmıyor ve gözükmüyor da bunu annem de gördü ,babam da gördü yani herkes gördü diyebilirim ve çok korkmuştum o zamanlar çocuktum yani korkulacak bir şey bence ben korkuyorum yani kendi adıma söylüyorum çünkü görmüştüm bir kere.

0

siz korkmazmisiniz acaba,ben kendi adıma bilmediğim görmediğim bir şeyden ürün,birgün uyku ile uyanıklık arasında başımın üzerinde küçük küçük insanlar dönüyordu bir komşuna sorduğumda cinler sana musallat oluyor dikkatli ol demişti ama ne derece doğru bilmiyorum.