0

bak sana şöyle söyleyim. eğer dünyaya yeniden gelme imkanım olsa ne şans ne para ne ev ne arsa ne de arazi isterdim. tanrıdan tek dileğim beni orta okulu yeni bitirmiş liseye başlayacak şekilde dünyaya yeniden göndermiş olsaydı. ve geçmişteki imkanlarımla. herşey çok daha farklı olurdu. ilk olarak kendimde değiştireceğim özelliğim iyi bir bölüm kazanacak şekilde ders çalışmak. ve gidip gerekirse çalışıp en az 1 dili ana dilim gibi öğrenmek isterdim.

0

bence eğer utangaç bir insansanız değiştirmeniz gereken tek şey utangaçlık. tabii bu egoya dönüşmemeli.

0

hayatımda bir şeyleri değiştirmek isteseydim eğer bazı özelliklerimi değiştirmeyi isterdim. biraz üşengeç biş insanım. bunu düzeltmek isterdim. yani daha sabırlı olmayı sdbetkar olmayı tahammülü olmayı isterdim. kendi özelliklerimi alakalı değişiklikler yapmak isterdim. biraz daha çalışkan olmayı, iş sahibi olmayı bu konuda akıl yürütmeyi isterdim. geçmişe gitmeyi daha iyi meslekte okumayı daha iyi para kazanabilmeyi isterdim. özelikle meslek konusunda değişiklik yapardım. istediğim bir alanı okurmak o alanda başarılı olmak meslek sahibi olmak isterdim en çok değişiklik yapmak isteyeceğim şey bu olurdu sanırım. aynı zaman da biraz inatçı bir insanım bu inatçılığımın kendime çok faydası olmuyor açıkcası bunu değiştirmeyi isterdim.

0

yanlış yaptığım üniversite tercihini değiştirmek isterdim. zira bu bütün hayatıma mal olmuş bir olay.

0

dış görünüşümü değiştirmek isterdim. kim ne derse desin dış görünüş başarılı olmanın yarısı

0

herseyden once kendimi tartar bicrrdim sonra olmasi gerekenlere karar verirdim

0

yaşadığım yeri değiştirmek isterdim. ve sevmediğim insanların bir daha yüzünü görmemeyi çok isterdim.

0

hayatımda valla sanırım annemi değiştirmek isterdim yada öyle demiyelim de annemin huylarini değiştirmek isterdim .

1

böyle sevmediğim insanları çevremde yok etmek isterim. ve o insanlarla konuşmak değil tanımak bile istemezdim.

0

öncelikle yaşından olgun olmayanları değiştirirdim hayatı değiştirirdim dedikoducu kadınları değiştirirdim terörü bitirirdim cinayet olmasını engellerim.

1

sanirim bir kac insan olurdu diye dusunuyorum.:)