0

kalemlerimi daha çok renkli ve iyi bir şekilde güzel yazması gerekiyor.ucu genelde sivri olan kalemleri daha çok tercih ediyorum.zaten alırken bu kalemleri hemen orada deniyorumki sonradan pişman olmayayım. defterlerini ise daha çok kareli veya çizgili olmasına fazla dikkat etmiyoruz çünkü hepsine yazabiliyorum.seviyorum hepsini yazmayı farketmiyor. defterlerinin özellikle de dış kapağına dikkat ediyorum.dış kapağı ne kadar güzel olursa benim için çok iyi bence.defterlerim genel anlamıyla böyle seçiyorum başka işte genelde böyle kalemlerim ve defterlerim daha çok böyle seçiyorum.

0

defter güzel olmalı, zevkine hitap etmeli. ajanda tarzı olmalı.
kalem ise yazımı rahat, yumuşak ve kullanışlı olmalı.

0

kalemlerde özellikle renkli kalemler tercih ederim. normal kurşun kalemlerde yumuşak başlı olmasına ve kalem ucunun renginin koyu olmasına dikkat ederim. defterlerde ise kabına, telli olmasına dikkat ederim. içerisindeki sayfaların renksiz olmasını hiç sevmem parlak ve renkli olmasını isterim.

0

defteri kağıt kalitesi ve kapak sertliğine göre seçerim çünkü sert kapaklı ve kalın yapraklı defterler daha dayanıklı ve kullanışlı oluyor. kalemi ise ucunun sert ve yumuşaklığına göre ve derecesine göre seçerim. anlık ihtiyaca göre ince yada kalın yazan kalemler tercih ederim. renk olarak genelde resmi kurumlarda kullanılan siyah favorimdir.