0

çikolatayı çok severim beyaz çikolatanın diğer çikolatalara nazaran daha fazla zararlı olduğunu öğrendiğimden bu yana sıralamaları değişti bende ve bitter çikolatasının faydasıda daha fazlaymış ki araştırdığım kendi bulgularıma göre de öyle gerçekten o yüzden ilk sırada bitter çikolata , sonra sütlü çikolata en sonda beyaz çikolata

0

ben en çok beyaz çikolata severim çok çikolata yiyen birisi değilim zaten o yüzden olacaksa beyaz olsun

0

ben çikolatalardan fındıklı çikolataları severim bitterli olsun beyaz olsun hangisi olursa olsun içinde fındık olan bütün çikolataları severim ama pek fazla yiyemiyorum yani haftada iki çikolataya yiyorum ya yiyemiyorum çünkü bazı rahatsızlıkları nedeniyle çikolatadan uzak durmam gerekiyor onun için pek fazla tüketmiyorum eğer canım çok istediği zaman fındıklı çikolata bir tane yerim.

0

hiçbiri. çikolata dişimi ağrıttığı için uzak duruyorum mümkün olduğunca çikolatadan. ama beyazın tadı daha güzel gibi sanki.

0

beyaz çikolatayı çok severim bitterin tadı acı geliyor onu yiyemiyorum

0

benim icinde en cok sevdigim cikolata beyaz cikolatadir benim icin ilgimi cok cekiyor.hemde tadi da muhtesem.

1

sütlü öncelikli olmak üzere, beyaz çikolatayı da tercih ederim. bitter en iyisi farkındayım ama bizim ülkemizde marketlerden aldığımız çikolata adı altındaki bir çok ürün kakao içerikli daha çok olduğundan tatları beni bayıyor. zaten çok tatlı düşkünü olmadığımdan beyaz ilk tercihim olabilir.

0

kahve yanı bitter çok severim sütlüye iyi ama daha çok bitter

0

bitter çikolata acı olduğu n sütlü yada beyaz çikolata yi tercih ederim

0

benim tercihim beyaz ve sütlü ama kahvemin yanında bazen bitter de yerim

0

bitter çıkolata asırı rahatlatıyo tercıhımdır

0

benim damak tadıma bitter çikolata uymamakta sütlü çikolata seviyorum ancak sütlü çikolatayı fındıklı veya çam fıstıklı yiyorum çünkü sahte olan sütlü çikolatayı da çok sevmiyorum

0

ne bitter ne beyaz sütlü çikolata diyorum

0

hepsini cok severim ama ilk onceliğim sütlu ciklotadir

0

karışık var mı ? var
yükle
:d

0

beyaz çikolatayı çok severim beyaz çikolatalı gofreti de çok severek yerim.

0

bana çikolata olsun ben hepsini de severim. çikolataları pek ayırma huyum yok yeter ki adı çikolata olsun. sadece kaliteli olmasına dikkat ediyorum ben bazılarının içinde gerçekten çok ucuz yağlar kullanılıyor ve insanı çikolatadan soğutuyorlar. onun dışında bir kriterim yok çikolata için. ayırdığımdan değil de sanırım şeker oranı daha düşük olduğundan bitter çikolatayı miktar olarak daha fazla yiyebiliyorum. hem sağlık açısından da bitter çikolata daha iyiymiş.

0

bitter cikolata cok iyi seker yok saglikli

0

ben her üçünü de beğenmiyorum sevmem kendilerini

0

ben sütlü çikolata sevenlerdenim.