1

en dost hayvan hangisidir?

7 cevap
0

köpek kesinlikle insanlardan bile daha sadiklar senden bekledigi sadece bir parca yemek insanlara hayatini veriyosun kiymet bilmiyor ama kopeklere verdigin bir tabak yemegin hatri bitmiyo

0

bana göre en dost hayvan diye bir şey yok çoğu hayvanı severim hepsini evimde besleyemem tabi ki. kimi kuşu dost diye bilir kimisi kediyi, kimisi de köpeği.

0

en dost hayvan köpektir.insanoglunun ilk eğittiği hayvan yine köpektir.insanlarla köpekler arasında sevgiye sadakate dayalı güçlü bir ılişki vardır.köpeğin dostluğu denilince aklıma haciko geliyor.hani şu sahibinin mezarını düzenli olarak ziyaret edip orda ağlayan köpek.insanlar sanıyor ki;bu hayvanlar yiyecek için dostluk gösteriyor ama o iş öyle değil.bilinçleri var bu hayvanların sevgiyi biliyorlar ve bu nedenle de çok sadıklar.yine insana en çok dostluk gösteren bir diğer hayvan ise atlardır.atlar. sadece binek hayvanı değildir aynı zamanda size arkadaşlık eden bir canlıdır.atlarin görünüşü bana hem hüznü hem de hayranlığı çağrıştırır.bu kadar şey yazdım ama sonuç olarak ben kediciyim.kedisiz bir dünya neye benzerdi düşünemiyorum bile.

0

en dost hayvan köpek ve attır ikiside insana sadık psikolojisiyle bilinir

0

her hayvan dost olabilir dünyada örneği var birçok ama bilinen en dost hayvanlar köpek ve at'tır.

0

şahsen en dost hayvanın köpek olduğunu düşünüyorum çünkü sadakatini hayranım.insanların hislerini, korkularını, mutluluklarını çok yakinen hissedip ona göre tepki verebilen bir hayvandır.ayrıca sizin ona kötü davrandığınızda, bunu hissedip yeri geliyor gözyaşlarıyla size hissettirebilen bir hayvandır.şuan evimde maalesef köpeğim yok ama küçük yaştayken var olan köpeğimi hala üzlüyorum.

0

bütün hayvanlar dosttur.ayrım yapmamak gerekir.fakat kedinin yeri ayrıdır.