1

yani bir insan aç kalırsa sadece yemek yemezse ama su içerse bir ayda hayatta kalır çünkü açlık grevine giren bazıları mesela 2 ayda yaşıyorlar sadece su içtikleri için yani muhtemelen eğer su içmesen yemekte yemesen en fazla diyelim ki 3 ya da 4 gün sağ kalabilirsin ama eğer sadece yemek yemezsen su içersen 1 aydan fazla sağ kalabilirsin.

0

bir insan aç olarak herhalde 10 gün yaşayabilir diye düşünüyorum.daha fazlasını herhalde yaşayamazsın çünkü hem susuz yaşanır ama hiçbir şekilde gerçekten yaşanmıyor. insan çok aşırı bir şekilde vücut kurur ve vücudu çektiği için allah korusun ölüme kadar gidebilir. o yüzden insanlar bence sadece 10 gün yaşarlar diye düşünüyorum açken.

0

yani bir insan aç kalsa bir ay boyunca yaşayabilirim, susuz kaldı mı yaşayamaz.. ama bende de şöyle bir şey var ben aç kaldım mı yaşayamam yani ben açlığa dayanamıyorum elimde olan bir şey değil. hatta bazen diyorum acaba aç kalabilir miyim gerçekten de kalamıyorum yani elim ayağım titriyor böyle baygınlık geçiriyorum bir kere çünkü denemiştim olmadı ama bilim adamlarının araştırmasına göre bildiğim kadarıyla bir ay aç kalabilir ama 3 gün susuz kalamaz ölürmüş yani.

1

bir insan susuz kalamaz ama aç olarak bence isterse yaşam şartlarının ne olduğuna ve ortama bağlı olarak 1 aya kadar aç yaşayabilir.