0

vakıfbankası 1954 yılında ankara’da kuruldu. vakıfbankası’nın kurulma amacı, ekonomik kalkınmanın bazı gereksinimleri için vakıf kaynaklarını en başarılı bir şekilde kullanmak amacıyla kurulmuştur. 1954 yılından itibaren bankacılık yöntemleriyle türkiye’de ki tasarruf düzeyini geliştirmek amacıyla çalışmıştır. vakıfbank ilk kurulduğundan beri türkiye’nin lider banka” olması yolunda çalışmıştır. vakıfbank kurumsal, kobi hizmetleri yanında bireysel ve özel bankacılık hizmetleri vermektedir. vakıfbank, tek bir alanda değil, bankacılığa dair tüm hizmetlerde uzmanlaşan bir bankadır. vakıfbank, müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için türkiye genelinde 900’den fazla şubesi bulunmaktadır. sadece türkiye ile kalmayıp, ileri teknolojisiyle bu hizmetleri diğer ülkelere de götürmek amacıyla, amerika birleşik devletinde new york’da şubeleri bulunmaktadır. sadece yurt dışında amerika’da değil bir çok ülke de şubesi bulunmaktadır. vakıfbank’ın bir çok dalda hizmet vermektedir. bunlar: güneş sigorta a,ş,, vakıf emeklilik ve hayat a,ş, vakıf faktöring a,ş, vakıf menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş, vakıf pazarlama sanayi ve ticaret a.ş, taksim otelcilik a.ş, vakıf enerji ve madencilik a.ş gibi kuruluşları bulunmaktadır.

0

vadeli,vadesiz hesap açmaya ihtiyaç kredisi olsun iş kredisi olsun çeşitli alanlarda ekonomik programları olan bir bankacılıktır.

0

kredi ve kredi kart artık devlet bankalarının normal bankalardan farkı kalmadı ki aynılar

0

vadesiz vadeli mevduat altin borsa kredi karti.kredi askeri personel icin oyak kredileri bir bankanin verdigi hizmetlerin tamamini en iyi sekilde veren bir devlet bankasidir ee diyeceksinki faizleri çok yuksek 3 kurusa 5 kofte yok arkadas hepsi ayni :)