0

bizim evde uzun zamandır tv açılmaz. çok saçma bir şey tv. kitap okunabilir. çocuklarla eğlenceli vakit geçirilebilir.

0

kitap okunabilir, yürüyüşe çıkılabilir, müzik dinlenebilir olmadı benim gibi yapıp tenis oynayabilirsiniz:)

1

ben genellikle televizyon izlemem. izlediğim iki televizyon dizim vardır. onları bile gidip televizyondan izlemem. laptopumdan seyrederim. televizyon karşısına geçmeyeli inanın belki de bir yıl olacaktır. sevmiyorum dizi ve film izlemeyi televizyonda. izleyeceksem gider sinemada izlerim filmleri. haberleri de artık internet sitelerinden takip ettiğimden ilgimi çekmiyor.
ben laptopuma takılıyorum, kitap okuyorum, sinemaya gidiyorum, her gün en az 1 saat yürüyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum gibi..

0

televizyon izlemek yerine yapılacak en güzel şey bir saatlik kitap okumaktır televizyondan izlediğiniz boş şeylerin kafasını doldurması yerine kitap okuduğunuzda daha mutlu huzurlu ve başka dünyalara gidebilirsiniz. yine başka bir yol olarak sinemaya gitmek ya da tiyatroya gitmek gibi kültürel etkinlikler yapılabilir. arada bir televizyon izlemeyin demiyoruz tabi ki ama sürekli televizyon izlemek de gerçekten boş şeylerle kafanızı doldurmanız demektir.

0

kitap okunur sohbet edilir eskilerden konuşulur radyo dinlenir

1

ben televizyon ekranı ya da bilgisayar ekranına bakmadığım sürede ya kitap okurum, ya bulmaca çözerim ya da dışarı çıkarım (ya da gexerim bunun yerine)