0
0

beden dışı seyahat anlamına gelir. ruhlar aleminde gerçekleşir. bu seyahat türü tehlikelidir. çünkü tekrar uyanamama durumu vardır. uyku halinde yapılır. birey uyurken ruhu bedeninden ayrılır ve olmak istediği yerde gezintiye çıkar. deneyim sahibi olmayan hiç kimsenin bunu denememesi gerekir. çünkü bireyin tekrar uyanamama ihtimali vardır. birey öledebilir. bu yüzden deneyimli ve bilgi sahibi biri eşliğinde gerçekleştirilmelidir.

1

astral seyahat, insanın hayal gücü ile istediği yerleri seyahat etmesidir kısacası. ve bu durumdayken insanın bilinci yerinde ama fiziken kendini başka yerlerde dolaşırken görür.

0

yatağa uzanıp bomboş bir kafayla gitmek istediğiniz yere düşüncesl olarak gitmek demektir. astral seyahat mümkündür ama yapıldığı zaman geri dönüşü zor olabilir. hatta geri dönüşü mümkün olmayabilir. tehlikeli bir yöntemdir. uzmanlar tarafından yapılabilir, iyice öğrenip yapıldığında yine bir zararı olmayacaktır.

0

insanlar uyku halinde iken trans haline geçip bulundukları yerlerden çok uzaklarda ilgisiz tanımadığı yerlerde dolaşmak olarak tanımlanabilir.

0

astral seyahat insanın bilinci yerindeyken fiziksel bedenin dışında başka mekanlarda gerçekleştigi söylenen bir dönem .

0

astral seyahat ruhun bedenden uzaklaşıp gezmesi olayına denir