0

evet paylaştırılıyor arkadaşım ama henüz ben bile o kadar olamadım

0

o bin tl ödülü 10 kişiye paylaştırıyorlar. yani burada 1 sırada olan insan 250 tl alacak yani şu an burada en büyük ödül 250 tl yani bence bin tl olup 10 kişiye paylaştırılması bence daha iyi olmuş. en azından 10 kişi yılbaşında paralı bir şekilde girebilir hem yarışmadan kazandığı para hem de ayrıyetten kendisi kazançlar bölümüne düştüğü paradan kazanarak yani öyle direkt herkese bin tl verilmiyor. öyle bir şey olsa o zaman site batar diye düşünüyorum yani sen de cevap yaparak hızlı bir şekilde tabii kopyala yapıştır yapmadan yarışmada yerine alabilirsin. çünkü daha 31 aralığa çok var kimin daha kazandı belli bile değil şu an yani.

0

boluyor ortalama 10 kisiye ama.oda guzel yani bu demektir bu yarismada kazanan belkin 80 100 tl alacak ama sistem calisiyor bi sonraki yarismada 150 alinir 200 alinir sistemi desteklemek.cok onemli

0

bin tl lik odul paylastiriliyor.
aslinda mantiklida,ilk basta ki kisi hepsini alacak olsa yarisma da hile hurda daha cok olur.dagitilmasi nedeniyle insanlar bir nebze daha anlayisli adaletli olabiliyor.

0

sıralamadaki ilk on kişiye 1000 lirayı bölüyor.tek bir kişiye vermiyor bin lirayı yani.

0

ilk on kişiye paylaştırıyorlar 1000 tl yi gayette iyi oluyor üç , beş bir şeyler kazanıyor en azından on kişi .

0

bir kişiye değil ilk ona giren kişiler arasında paylaştırılıyor.

1

üstte yazan linke tıkladığınızda 1000 liranın paylaştırıldığını zaten göreceksiniz. bir kişiye verilse oooo buraları yangın yerine döner. :)

0

paylastiriyorlar. birinciye 250 ikinciye 200 boyle boyle iniyor asagi dogru