0

sesim kötü ya. arkadaşıma ses kaydı atıyorum mesela, çocuk gibi çıkıyor. ama düz okurum. dümdüz.. biraz vibrato yapıyorum o kadar. eğitimini de aldığım için bir şeyler yapıyorum.

1

kendi sesimi videolarda duyunca bile yabancılaşıyorum kendime. sesim güzel değildir.

0

whatsapp'ta sesli mesaj dinlerken sesimin çok çirkin olduğunu düşünüyorum. normalde de sesim çok çirkindir güzel şarkı söyleyemem ama sesimin ince olduğunu söylerler.

0

benim sesim güzel değil ama sadece sesimi şarkı söylerken sevgilim diyor sesin güzel diyor. onun yanında söylüyorum tek.

0

sesim pek güzel değildir. ama kendi kendime şarkı söylemeyi çok severim. bir şey yaparken falan sürekli söylerim. sevdiğim adama da söylüyorum. tabi o beğeniyor mu bilemem :)

0

gönül ister ki güzel olsun ama malesef . sesim çok kötü ya kabul ediyorum . sadece temizlik yaparken duş alırken kendime şarkı söylemeyi tercih ediyorum. kimseye bu zulmü yaşatmaya hakkım olmadığını düşünüyorum. ama insanın kendini bilmesi de güzel birşey bence .

0

sesim çevrem tarafından güzel bulunur. şarkı da söylerim şiir de okurum. buğulu bir sese sahibim.

1

birazdan yazacaklarımı kesinlikle nefsimi kabartmak için söylemiyorum bilginize sesim güzel allah'a şükür allah vergisi bir sesim var sesimi allah yolunda kullanmaya çalışıyorum kuranı kerim okuyorum aşırlar okumaya çalışıyorum sesimin yettiğince nefesimin yettiğince...
fakat sesimde eksik bulduğum noktalar var sesimde demeyeyim de kendimde eksik bulduğum noktalar var ne derseniz tiz seslere boğaz sesi kullanarak girmeye çalışıyorum kafa sesimi bir türlü çıkartamıyorum kur'an okurken nefesimi çok tasarrufsuz kullanıyorum bazı harflerde haddinden fazla nefes tüketiyorum.

0

ses tonum çok tatlıdır fakat şarkı söylerken pek de güzel değildir. telefonda konusurken beni çocuk sananlar oluyor, tatlı bir çocuk sesi gibi sesim.