0

evet evimizde su arıtma cihazı birkaç yıl önce kullanıyorduk ama arızalanınca tekrar yaptırmadık ve gerek duymadık. markasını tam olarak hatırlamıyorum ama kullanıyorduk ve tadı da ilk başlarda tuhaf geliyordu. ama arıtma sularada faydalı olduğu söylenemez diyorlar. çünkü içerisinde bulunan vitaminleri de arıttığını ve bu yüzden o vitaminleri öldürdüğünü söylüyorlar.

0

ben kiracı olduğum için su arıtma cihazı kullanmıyorum.. eğer kendi evim olsaydı su arıtma cihazı kullanırdım. yani onun için kullanmadığın markayı da bilmiyorum ama kuşadası'nda bazı insanlar su arıtma cihazı kullanıyor çünkü oranın suları içilmiyor. beni için mecbur sularıni o şekilde ağrıtıyorlar. insanların kendilerinin evleri yani ama benim kendi evim olmadığı için taktırmadım.

0

su arıtma cihazı kullanmıyorum. şebeke sularımıza yeterince güveniyorum.

0

evimizde allah'a şükür şebeke suyu içilebilir olduğu için su arıtma cihazı falan yok. bulunduğumuz bölgenin, yerleşim yerinin şebeke suyu, çeşme suyu içilebilir. gayet temiz doğal kaynaklar çünkü. fakat kursta iken su arıtma cihazı kullanılıyordu. çünkü bulunduğumuz bölgenin, kursun olduğu yerin suları pek temiz değildi...