0

medcezir dizisinin ilk bölümünde yaman karakterinin başına gelen abisinden kaynaklı hırsızlık suçlaması ile başlayan daha sonrasında böylesine gençlere yardım etmeyi seven avukat selimin ona yardım için gelip onunla tanışması ile başlıyor yamana yardım edip onu mahalleye getirmesi ile birlikte mira karakteri ile tanışıyor ve burada aralarında bir etkileşim oluyor. daha sonrasında selimin oğlu mert ile tanışan yaman daha sonrasında gece olan partiye davet edilip mert ile beraber oraya gidiyor orada orkunun arkadaşları ile problem yaşayan merti kurtarıp biraz da hırpalanarak adeta zengin ortamının içinde direk giriş yapmış oluyor.

0

hiç izlemedim çalışmaktan tv izlimiyoruzki ama dersen vadiciyim yeni bölümlerini bekliyorum

0

diziyi baştan sona izleyenlerdenim ilk bölümünde yamanın abisi araba çalıyordu be yakalanıyorlardı olay tozlu derede gerçekleşti sonra selim yamanın suçsuz olduğunu anladı ve onu kurtardı evine götürdü selimin oğluyla yaman arkadaş oldular komşularının kızı mirayla tanıştı ve birbirlerine aşık oldular

1

medcezir adlı dizinin ilk bölümünde karakterimiz başrol oyuncumuz yaman yani çağatay ulusoy abisi ile beraber bir araba hırsızlık olayına karışmıştır. abisi kenan böyle şeylere meyilliydi zaten ama kendisinin öyle bir şeyi yoktu. abisi arabaya atlayınca bir an onun yanına binmek zorunda kaldı ve yakalandılar karakola düştüklerinde baro onlara bir avukat gönderdi adı selim'di. 1 gün sonra abisi tutuklandı eve geldiğinde annesi babası gönderdiler evden kovdular tartıştıkları için. yaman birkaç gün parkta falan yattı en son 4. günün sonunda parkta bunu gasp etmeye kalktılar. yaman telefonu falan çalınınca karakola geldi şikayette bulundu o sırada işte yaman'ın avukatı selim aradılar. selim yaman'a sordu işte nerede kalıyorsun ne geziyordun o saatte orada falan filan diye benim evim yok dedi işte anlattı olayı selim de kendi evine götürdü yaman'ı ilk başta selim'in avradı kabul etmedi. sonra müştemilatta kalmasına izin verdi derken olay orada başladı işte komşu kızıyla aşk yaşadı evlendi öyle bitti dizi uzun hikaye.