0

anadolu efes avrupa'da şu anda çok iyi bir performans sergiliyor. kadro olarak bu sene biraz daha iyi olduklarını görüyorum. özellikle gard oyuncuları skor üretmeye devam ettiği sürece anadolu efes takımını kimse tutamaz. bakıldığı zaman teknik adam yarı dönem transferinde takım için önemli oyuncular alması gerekiyor. çünkü bu kadro ile eğer avrupa ligi'nde devam ederse elenme ihtimali var. diğer takımların kadroları daha kuvvetli ve anadolu efes takımını yenerler. bu yüzden takım içerisinde hangi bölgede eksik varsa oraya oyuncu transfer edilmesi lazım. özellikle anadolu efes evinde oynadığı maçları kazanmaya çalışıyor. çünkü sahasında oynanan maçlar çok önemli ve kaybetmemek gerek. bakıldığında taraftarı her zaman her yerde tam destek verdiğini görüyoruz. bu daha takım için yeterince moral anlamına geliyor. inşallah avrupa kupalarında bu sene iyi derece elde eder ve güzel maçlar seyrederiz.

0

anadolu efes efsane gidiyor euroleague kafa kafaya oynar.bu seviyenin takımı fenerbahçe ile final four da kapisirlar gibime geliyor

1

anadolu efes son iki maçı kaybetmesine rağmen gruptan çıkacağına inanıyorum. aslında çok iyi bir kadroya sahip bir takım. mutlaka gruptan çıkacaktır. eski ruhunu yakalayıp başarılı maçlara imza atacaktır.

0

anadolu efes euroleague de çok başarılı bir sezon geçirmektedir.11 maçta yanlış hatırlamıyorsam 8 galibiyeti bulunmaktadır.en son 2 kere üst üste mağlup olduğ takımlar real madrid ve yunan ekolü olan olympiakos'dur.bana göre ikisi de çok güçlü rakip vardır,ancak anadolu efes real madrid maçında son çeyreği 16 sayı farkla girmesine rağmen maçı verdi.inanılmaz farktan maç verildi.diye düşünüyorum anadolu efes bu senin bu sene formunu devam ettirirse eğer bana göre final-four oynamaya kesinlikle fenerbahçe'den sonra ikinci aday diye düşünüyorum.