0

halısahada genelde orta mevkide oynayıp, aşama aşama yer mevki değiştiririm. orta saha en fazla efor sarfeden olduğu için yoruldukça önce defans göbeğine sonra kaleye dinlendikten sonrada kaleden çıkıp forvete beleşçi bir anlayış ile yerleşir ve halısaha maçımı tamamlarım.

0

genelde defans orta saha.ama forvet olduğum zamanlarda vardı yaşlandık artık.

0

eskiden hemen hemen her hafta halısaha maçına giderdim ancak şu son zamanlarda işlerimden dolayı arkadaşlarım çağırsa bile gidemiyorum gidince genellikle forvet oyniyorum ama defansa yardımada çok gidiyorum kolay kolay yorulmadığım için çok savaşıyorum ancak bana güzel pas çıkaran olursa halı sahada kolay kolay gol kaçırmayan bir oyuncu haline geliyorum yeterki pas çıkaran olsun.

0

oynayabilseydim sağ açık veya forvet oynardım. bundan altı sene önce yaptığımız bir maçta biraz iyi oynadığım için defanstan aldığım topla forvete kadar gitmiştim. çok hızlanmıştım ve son adamı geçtikten sonra arkamdan çelme taktı. ve inanır mısınız gerçekten havalandım. çok garip bir histi. kafamın üzerine düşmemek için ayağımı öne attım ve ters bir şekilde yere düştüm. sol dizimin çapraz bağları koptu ve liflerim attı. o günden bu yana tam üç ameliyat geçirdim. artık dizimde bir çivi ile yaşıyorum. bir daha da futbol oynayamadım. basketbola yöneldim o günden sonra. şu an bu benim için sıkıntı olmasa bile askere gittiğimde subay olarak kalmak istiyorum. umarım benim başıma sıkıntı olmaz. eğer bir sorun çıkartırlarsa bunu yapan arkadaşla sağlam bir konuşma yapmam gerekecek. dizimde bir sıkıntı yok gerçi ama askeriyede sistem nasıl işliyor bilmiyorum. eğer aranızda konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

futbol ile aram iyi değil , oynamasını da izlemesini de sevmem. o yüzden halı saha da oynamam hiç

0

halı sahada oynamam. o yüzden bir mevkide de oynamam.