0

en iyi basketbol ligi kesinlikle nba'dir diye düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman gerçekten çok kaliteli basketbolcular oynuyor. özellikle oynanan oyundan ziyade atılan sayılara baktığımız zaman gerçekten en güzel basketbolun nba de olduğunu rahatlıkla söylememiz lazım diye düşünüyorum. tamam periyotlar 12 dakika oynanıyor ancak yine de 12 dakikaya göre çok sayı çıkıyor her maçta en az 200 sayı atılıyor. bu gerçekten çok büyük bir başarıdır diye düşünüyorum. nba ligine baktığımız zaman lig'de son zamanlarda golden state takımı çok ön plana çıkıyor diyebilirim. geçen sene zaten nba'de şampiyon oldular. bana göre şampiyonluğun en büyük payı stephen curry, klay thompson ve kesinlikle kevin durant en büyük yükü üstlenmiştir diye düşünüyorum. özellikle geçen sene cleveland takımı çok ön plana çıkıyordu çünkü lebron james gibi büyük bir yetenek oynuyordu. bu sene lebron james cleveland takımda bulunmuyor ve clevelan bu sene gerçekten çok kötü bir performans ortaya koyuyor. lebron james bu sene los angeles lakers takımına gitti, ve gerçekten orada çok başarılı olduğunu söylememiz mümkündür. özellikle baktığımız zaman son zamanlarda los angeles lakers gerçek anlamda çok büyük bir yükselişe geçti diyebilirim. lebron james'in takıma gelmesiyle birlikte los angeles lakers geçen sene oynadığı kötü oyunu son verdi. ve oynadığı çoğu maçı galibiyet ve sonuçlandırdı ben bu sene nba de en favori takımın los angeles lakers daha sonra ise golden state takımlarıdır. umarım bu iki takım nba de bu sene final oynar ve o maçı izleme gibi bir zevkim olur. nba ligi gerçekten avrupa'nın ve dünyanın en büyük ligidir. kesinlikle avrupalı basketbolcular kolay kolay orada oynayamaz diye düşünüyorum. zaten dünya kupası olduğunda amerika'yı yenebilen hiçbir ülkenin olduğunu düşünmüyorum. nba de yedek oturanlar bile dünya kupası'nda şampiyonluk kazandırabiliyor.amerika'ya yani benim demek istediğim en güzel basketbol ve en başarılı basketbol kesinlikle amerika nba ligidir.

0

en iyi basketbol ligi aslında amerika'da olduğunu söyleyebiliriz. çünkü amerika'daki basketbolun avrupa'da oynamadığını görüyoruz. özellikle nba de oynanan oyunun çok kaliteli olduğunu görüyoruz. bazen geceleri nba maçlarını açıyorum ve izliyorum. kaliteli bir oyun olduğu apaçık ortada. genel olarak nba de oynanan maçlar kısa süreli hücumlar içerisinde geçtiği için daha fazla sayı oluyor. nba de genel olarak kaliteli oyuncuların olduğu için ve taraftarların sadece eğlence için orada bulunduklarını görüyoruz. genel olarak dünya genelinde de izlendiğini görüyoruz. izleyici ve seyirci her zaman zevk aldığı için her zaman izlemeyi tercih ediyorlar. avrupa liglerinde bu kadar izlenmenin olmadığını görüyoruz aslında. inşallah ligdeki performansları ve takımların kuvveti bu şekilde devam eder. nba de şampiyon olmuş takıma yüzük veriyorlar.

0

en iyi basketbol ligi nba ligidir. çok fazla sayıları tek gördüğüm yer nba dır. maçkolik uygulamasından bakabilirsiniz. ama geçen yıl türkiyede pınarkarşıyakanın şampiyon olmasıyla türkiyenin de en iyi basket ligi olduğunu söyleyebilirim.

0

en iyi basketbol tabii ki de amerika ligi'nde oynanmaktadır.nba de çok güzel bir basketbol oynanılıyor diyebilirim. özellikle oyuncular çok kaliteli oyunculardır .zaten basketbolda amerikalılar buldu için en iyi basketbolda amerika'da oynanıyor diyebilirim.benim nba takımlarından en çok sevdiğim takım şu an stephen curry'nin formasını giydiği golden statue takımıdır. bu takım çok başarılı bir takımdır. özellikle stefan curry en çok sevdiğim oyuncuların başında gelmektedir.adam adeta her yerden üçlük atabilen bir adamdır.daha sonra nba de en sevdiğim oyuncu herkezinde sevdiği gibi lebron james dir lebron james çok başarılı bir basketbolcu'dur. oda hem maç hem üçlük anlamında gelmiş geçmiş en iyi basketbolcular'dan birisidir diye düşünüyorum. dolayısıyla bu soruya cevabım kesinlikle en iyi basketbol oynanılan lig nba basketbol ligi dir.