0
0

musa sow bildiğim kadarıyla fenerbahçe kulübünde oynamıştı ve istenilen performans verilmediği için takımdan gönderilmişti. takım içerisinde bazı oyuncular ile anlaşamadığı için ve bazı gol pozisyonlarında sıkıntı yaşadığı için takımdan gönderilmek zorunda kalmıştır. yüze takımı biraz destek vermek biraz daha kaliteli yerlere gelebilmesi için öyle oyuncuların takım içerisinde tutmamız ve yeteneklerini tamamen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum. eğer istenilen pozisyonlarda oyuncu alınmazsa ya da destek verilmezse pek fazla istenilen performans sahaya süremezler. benim en çok sevdiğim oyunculardan biriydi musa sow türkiye ligindeki en iyi forvetler den biriydi. ne kadar gol pozisyonlarını değerlendiremese de saha içerisindeki o gayretini gördükten sonra ben takım içerisinde hala tutmaya devam ederdim. ama maalesef fenerbahçe kulübü böyle bir oyuncuyu kaçırdığını düşünüyorum.

0

kendisi futbolcudur bir dönem fenerbahçe formasıda giymiştir bu kadar biliyorum futbolla pek ilgim yok

0

moussa sow bir fenerbahçe efsanesidir.kendisi hatta şuan instagram'da sadece fenerbahçe'yi takip ediyor.fenerbahçe de oynarken gerçekten efsane bir performans göstermişti.karakterli duygusal takım oyunu oynayan bitirici sık sık röveşata golü atan bir futbolcudur kendisi yani o fenerbahçe'den gittikten sonra forvetsiz kaldık.en son bursaspor'da oynadı fakat iyi bir performans göstermedi umarım kariyerinde iyi şeyler yapar.

0

moussa sow senegalli müslüman bir futbolcudur. benim bildiğim kadarıyla fenerbahçe musa sow fransa ligi'nde oynayan lille takımından transfer etmiştir. musa sow lille takımında 25 golle gol kralı olduktan sonra fenerbahçe'ye gelmiştir. fenerbahçe'ye geldiği sezon çok güzel rövaşata golleri atarak taraftarla kendisini çok sevdirmiştir. daha sonraki sezonlarda istikrarlı futbolunu devam ettirerek çok güzel bir performans sergilemiştir.ben genel olarak soba çok beğenen bir spor severim. musa sow şu an için fenerbahçe'de oynayan tüm oyuncular'dan daha kaliteli bir oyuncudur. şu an hala fenerbahçe'de oynasaydı eğer tek başına takımı sırtlayan oyunculardan biri olurdu. diye düşünüyorum. musa sow taraflı tarafsız tüm futbol severlerin takdirini kazanmış müslüman bir futbolcudur. şu an yanlış hatırlamıyorsam eğer, arap ligi'nde bir takımda forma giyiyor umarım musa sow tekrar ligimize geri döner ve fenerbahçe forması giyer.