0

suan benimde en begendigim kaleci galatasarayda oynayan fernando musleradir.

0

türkiye’nin en iyi kalecisi fernando musleradır.

0

tartışmasız bir fenerbahçeli olarak musleradır.hem karater yapısı hem yükselen performansı hem saha içi ve dışındaki duruşu gerçekten efsane bir fenerbahçeli olarak hayranlıkla izliyorum.refleksleri karşı karşıya kurtarmış olduğu pozisyonlar gerçekten fazlasıyla var.çoğu kez galatasaray'ı ipten aldı şampiyonluklar olsun kupalar olsun çok büyük payı var.

0

en iyi kaleci yabancı olarak carius bjk kalecisi türk olarakta volkan

0

türkiyede oynayan yabancı kaleci muslera en iyisi ama bir fenerbahçeli olarak tabiki volkan demireli söylerim her ne kadar şuan ilk 11 de yer bulamasada kıymetinin sonunda anlaşılacağını düşünüyorum femerbahçenin durumu ortada

0

her ne kadar fenerbahçeli olsam'da bu soruya cevabını kesinlikle galatasaray takımının formasını giyen fernando muslera'dır.uruguaylı file bekçisi son 6 yedi senedir,galatasaray takımda forma giymektedir. bana göre galatasaray'ın şampiyon olduğu seneler de birçok maçta payı bulunmaktadır. muslera olmasaydı bana göre bazı seneler galatasaray şampiyon olamazdı diye düşünüyorum. muslera ülkemize gelen en efendi ve en başarılı kalecilerden birisidir.