0

fenerbahçe'nib özlenen bir kaç futbolcu sevecek olursan ilk sayacağım oyuncu, tuncay şanlı tuncay şanlı bildiğimiz gibi ciğersiz lakabıyla biliyoruz. kendisini tuncay şanlı sahada koşmadığı adım atmadığı yer bırakmıyordu,ve her maç hemen hemen gol atan bir futbolcuydu daha sonra fenerbahçe nicolas anelka'yi şu an için bu forvetleri gördükten sonra özledi diyebilirim. anelka çok büyük bir futbolcuydu ve kendisini özletti. daha sonra sizlere sayacağım oyuncu pierre van hojdonk hollandalı idi. kendisi fenerbahçe'ye kesinlikle fenerbahçe'nin frikiklerini çok özlediği bir oyuncudur. çok başarılı bir oyuncuydu. hollandalı idi kendisi fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi hollandalı diyebilirim kuyt'lı birlikte, daha sonra hepimizin bildiği gibi brezilya efsanesi alex de souza fenerbahçemize gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu'dur. çıktığı 344 maçta 172 asist ve 136 gol atarak büyük bir istatistiğe sahip bir oyuncudur.

0

çok fazla eskilere gidemem ama şuan kadrosunda olmayanlardan yapayım
rüştü rençber
tuncay şanlı
serhat akın
alex de souza
aurelio
ümit özaz
mert nobre
semih
emre belözoğlu
wan hojdonk
ali güneş

0

vişnevski var 1989 90 yıllarında. rüştü reçber vardı breh breh kaleciydi. fabio luciano vardı. alex de souza favorimiz. spehhen appiahımız vardı, işaret parmağını dudağına götürüp golden sonea öpücük atan:) marcio nobreeeeee,joseph yobo, moussa sow, sezer öztürk, bilica aklıma gelenler bunlar.

0

nostaljik bir fenerbahçe kadrosu yapacak olursam eğer, fenerbahçe'nin kalesi'nde tabii ki volkan demirel'i koyarım daha sonra defans hattını diego lugano ve luciano'yu koyardım. bu iki oyuncu zaten defansı hiç geçirmeyecek oyunculardır. özellik ve diego lugano hem defansif hem de ofansif olarak çok başarılı bir oyuncuydu zaten uruguay'ın kaptanlığını yapmış bir oyuncudur.artık gerisini siz düşünün yani ne kadar başarılı bir futbolcu olduğunu daha sonra,sol beke kesinlikle andre santos koyardım. andre santos fenerbahçe'de oynadığı yıllar çok başarılı bir performans ortaya koymuştur. daha sonra kendisini boluspor'da bulmuştur. bence boluspor'da oynayacak kadar ufak bir futbolcu değildir. ama kendisi öyle istediyse kararına saygı duymak gerekir. sağ beke ise şu an beşiktaş'ta oynamakta olan gökhan gönüllü koyardım. her ne kadar şu an sevmesemde fenerbahçe'de oynadığı yıllar çok başarılı bir performans ortaya koymuştur. orta sahanın ortasına kesinlikle emre belözoğlu koyardımö fenerbahçe'de oynadığı seneler çok başarılı bir futbol ortaya koymuş bir oyuncudur özellikle attığı ara pasları ve attığı güzel goller emre belözoğlu'nun yüceltmiştir diye düşünüyorum.daha sonra orta sahada emre belözoğlu ile birlikte stephen appiah oynatırdım. bu iki oyuncu bence çok başarılı bir orta sağdır. bunlara ek olarak mehmet topal'ın bize ilk geldiği senedeki oynadığı gibi oynarsa onu eklerdim,daha sonra sağ kanata nicolas anelka'yı koyardım. sol kanatta ise issiar dia'yı koyardım.issiar dia çok hızlı bir oyuncudur forvet arkasında ise söylemeye gerek bile duymadan alex de souza yi koyardım alex de souza fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncu'dur. bana göre fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda çok büyük bir pay sahibidir.