0

herşeyde değil de ben babamın telefonunu elime aldığım zaman bi elim kilit açma hareketini yapıyorum. sonra ben ne yapıyorum ya ilan dediğim oldu.

1

evet arada böyle deformasyonlar oluyor ne yazık ki. geçenlerde evde fotoğraf albümüne bakarken fotoğrafı büyütmeye çalıştım elimle (: bazen aynı şeyi kağıttan bir şey okuyacağım da yapıyorum. tuşlu telefonlarda bir garip geliyor. alışkanlık meselesi demek ki.

0

arabaya binerken felan caşışsın diye dokunuyorum kafam karışıyor.

0

yani her zaman olmasada arada bir sanki her şeyi bana dokunmatikmis gibi geliyor. bazen televizyonun kumandasını bulamadığında televizyona dokunuyorum ne yapıyorum ya ben de kendi kendime böyle gülüyorum. dokunmatik telefonların çıkması bence çok iyi olmuş çok da güzel yani ben seviyorum dokunmatik telefon kullanmayı falan.

0

evet tabiki beyin artık herşeye o tepkiyi veriyor

0

yok bana bugüne kadar hiçbir zaman öyle bir şey olmadı ama çevremde bu durumu yaşayan çok fazla kişi var. dokunmatik telefon kullandıktan sonra ekranı dokunmatik olmayan bir bilgisayarda görüntüyü büyütmeye çalışan kişiler gördüm ben. hatta baktıkları çerçevede fotoğrafı yakınlaştırmaya çalışanlar oluyor.sen bugüne kadar hiç öyle bir karışıklık yaşamadım hiçbir şey de bana dokunmatikmiş gibi gelmedi.

0

bazı kafamın karıştığı zamanlar oluyor sanki dokunmatikmiş herşey gibi

0

evet bende olmustu ama hersey degil.:))
televizyonda dokunmatik var sanmistim.:))