0

apple telefonunu kullanıyorum ve her konuda çok memnunum

0

huwai mate 10 lite kullanıyorum. çok güzel bir telefon gayet memnunum.

0

lenovo k5 plus kullanıyorum. ama bu telefondan pek memnun değilim.

0

ben kendim vodafone bayisinden almıştım telefonu lenovo kullanıyorum. yani gayet de memnunum güzel yani tabii oğlum ekranda falan kırdı ama gene de çok şükür kullanışlı yani mesela başka telefonu olsaydı ekranı şu an basmazdi benim ekran bile gözükmedigi halde kullanabiliyorum.

1

samsung tabi.en sevdiğim telefon markası tek tuşla çok iş.bu arada bu sloganı ben uydurdum fena da olmadı gibi.lphone kullanmadım ve sanırım kullanmayı da pek düşünmüyorum.ıos yazılımın desteklemediği çok fazla uygulama var.

1

iphone 6 telefon markasını kullanıyorum. huawei markasına geçiş yapmayı düşünüyorum.

0

samsung j7 prime telefonu kullaniyorum cok guzel bir telefondur tavsiye edilir cok uygun hemde alan kisi memnun kalir 1 senedir kullaniyorum bir sorunu ile karsilasmadim cok guzel bir telefon cok hos 1450 turk lirasina aldim cok memnunum birdaha telefojum bozulsa yine bu telefondan aliri cok guzel kamera ozelligi islemcisi kasma yok herseyiyle cok guzel bjr telefon

0

simdilik iphone 5s marka cihaza sahibim.
isteklerime beklentilerime karsilik verebilecek bir duzeyde telefon oldugu icin degistirme geregi duymuyorum.memnunum kisaca ama eger meraki olan varsa dusunmeden 2.elini alabilir.sizi pisman etmeyecektir.

0

vestel venüs türk malı ve yerli olduğu için