0

yani en az 2000 tl olmalidir insanlar geçinemiyor herşey pahalanmiş insanlar çocuk yapmaya korkuyorlar geçinme korkusu çok yüksek.

0

askeri ücret bence 2500 olmalı çünkü artık geçinemez hale geldik. herşey ateş pahası oldu. binlerce milletvekilleri oturduğu yerden dünyanın parasını alıyor. biz işçiler sabahtan akşama bazen mesaiye kalıyoruz gecenin yarısı eve geliyoruz 1600 tl alıyoruz. bu hakkıdır.

0

bu gün bu şartlarda bir bekar kişinin yadayabilmesi için en az 2000 türk lirası maaş alması gerekir ve siz bunu evli ve çocuklu biri icin ödeyecekseniz ve bu insan eşiyle çocuklarıyla iyi bir yaşantı sürmesi için bu maaşının en az 2750 türk lirası olması lazım ki bu çalışan , eşi ve çocukları rahat ve huzurlu bir hayat yaşasın.

0

pek yüksek olacağını zannetmiyorum bende tabiki ama yine 1700 kusur olabilir inşallah

0

bence asgari ucret gunumuze gore en az 2000₺ olmali.

0

asgari ücretin bu hayat şartlarında en 2400-2500 net olması gerekir.ama bunun olacağını sanmıyorum.en azından asgari ücretliden vergi alınmasa iyi olur.

0

çalışmadığım için çokta umrumda olmayan ücret açıkçası.

1

asgari ücretle çalışan bir insan olsam en az 2300-2400 liranın elime geçmesini isterdim. özellikle büyük şehirlerde hayat bu insanlar için gerçekten zor.
evleri kira bir çok insanın, evliler ve tek maaş, çocukları evin giderleri, mutfak masraflar ve ulaşıma da verilen paraları düşündüğünüzde..
doları artışının bahanesi ile de her şeye yapılan zamlar düşünüldüğünde, bu belirttiğim miktarlar insanlar için ancak bir iyileşme sağlar. o da yine asgari düzeyde..

0

en az 2000 olmalı ama sanmıyorum öyle bişey olacağını gerçi işverenleri de düşünüyorum ama muhtemelen 1750 civarı bişey olur