0

hayır evde gizli bir kumbaram yok malesef ki para biriktirme gibi bir durumum var buda doğal aslında çünkü elime para geçtiği zaman bunu bir şekilde ihtiyaçlarımı için değerlendiriyorum bu sebepten depara biriktiremiyorum ve evde de kumbaram yok.

0

kumbaram var evet ama gizli değil. zaten tek yaşıyorum. o yüzden gizliliğe gerek duymuyorum. neden kumbara yaptığıma gelecek olursak 1 ay kadar önce sigarayı bıraktım. sigaraya verdiğim paraları 1 yıl boyunca biriktirme kararı aldım. bakalım yıl sonunda ne kadar para birikecek. tabi burdan gelen para olursa onuda kumbarama atacağım.

0

evet vardı ama içindeki paraları harcamak zorunda kaldım malesef... bu aralar da biraz nakite sıkıştığım için alıp harcadım oradan. tekrar yapabilirim inşallah. kimseye hesap vermeden para harcamak, para istemek gibi bir durumun olmuyor ya, o çok güzel oluyor. :)

0

benim kumbaram var ve gizli değil evdeki herkes biliyor ama ben saklıyorum kumbaramı yeni başladım ve fazla biriktirmedim şu anda 50 tl oldu ama ileride daha yüksek para biriktirmeyi düşünüyorum çünkü telefon almam gerekli elime geçen bozuklukları oraya atacağım.

0

benim var elime gecen bozuk paralari elimden geldigince kumbaraya atmaya calisiyorum

0

evde gizli kumbaram var tüm ailedende saklıyorum ama büyük paralar atmıyorum çünkü büyük paraları genellikle sürekli lazım olduğunda alıyorum hep küçük paralar biriktiriyorum ben daha güzel oluyor.

0

benim kumbaram var ama bu asra içinden alıp başka yere sakladım

0

vardı her ay da yapmaya çalışıyorum ama bir ödeme geri kalsın birşey olsun hemen çıkarıyorum bir anlamı kalmıyor yani .

0

kenara köşeye para saklarim ama kumbara tehlikeli.
onu açan çok olur. genelde ben temiz çorapların arasına koyuyorum :)
tavsiye ederim.

0

gizli olmasa da bir kumbaram var. genelde evdekilerden içine para atmaları için sürekli başlarının etini yerim. onlarda napsınlar mecbur atmak zorunda kalırlar. kendi harçlıklarımdan da artırdığım paraları içine koyarım. böyle böyle baya para biriktirdiğim olmuştur.