0

trabzonspor futbol takımı sezona aslında çok kötü başlamıştı ve acaba yine mi olmayacak diye düşündürmeye başlamıştı. deplasman da evkur yeni malatyaspor karşısında alınan 5-0 lık farklı mağlubiyet ise bardağı taşıran son nokta olmuştu. o maçtan sonra yönetim ve teknik direktör ünal karaman arasında bir toplantı gerçekleşmişti. ünal karaman artık neşteri vurmuştu. burak yılmaz ve onur kıvrağın bu takımda olmaması gerektiğini, takımda gruplaşma ve dedikodu yaptıklarını, bu takıma fayda değil tamamen zarar verdiklerini söylemişti yönetime. başkan ahmet ağoğlu ve yönetimi de bunun üzerine bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakmıştır. taraftar tarafından da bu karar son derece olumlu karşılanmıştı. trabzonspor bir sonra ki iç saha maçına adeta şampiyon gibi çıkmıştı. artık bu iki oyuncudan nasıl bıkmışsa taraftarlar ve oyuncu topluluğu o maçtan sonra ki 5 karşılaşmayı kazanarak harika bir form durumu yakalamıştır. bu galibiyetlerden ise en önemlisi ve trabzon da bir şeylerin değiştiğinin en büyük kanıtı, fenerbahçe ye karşı alınan 2-1 lik galibiyetti. fenerbahçeyi adeta 60-70 dakika boyunca ezen trabzonspor maçı çok rahat 5-6 ya götürebilirdi. galatasaray maçında ki gibi bir skor alabilirlerdi fakat son vuruşlar da ki becerisizlik ve kaçan penaltı buna sebep olmadı. son 10 dakika da ise fenerbahçe golü bulduktan sonra 2. gole çok yaklaşmış olsa da genç kaleci uğurcan maçta adeta devleşmişti ve takımına 3 puanı getirmişti. bu maçtan sonra trabzon da bütün hava olumluya dönmüştü. ünal karaman son derece dürüst ve sokak tabiri ile delikanlı bir adamdır. çok severim kendisini. yüreğiyle konuşan, cesur bir adamdır lafını sakınmaz. burak yılmaz ve onur kıvrak konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğini, yıllardır trabzonun kanayan yaralarının aslında bu iki oyuncudan kaynaklandığını herkesin gözü önüne sermişti. bu iki oyuncu da sonunda hak ettiği değeri görmüş ve futbol piyasasından silinme noktasına gelmişti. onur kıvrak futbolu bırakmıştı, burak yılmaz ise yalvar yakar beşiktaş'a gitmiştir. biliyorsunuz ki burak yılmaz hangi takıma giderse çocukluğundan bu yana o takımı destekliyor, o takıma gönül veriyordu. neyse şakası bir yana trabzonsporun beklentileri de bu seri gelen galibiyetlerin ardından şampiyonluk olmuştu. 2. yarı başlayana kadar ilk 3 içerisinde yer alan trabzonspor transfer yasağından dolayı kadrosuna bir türlü takviye yapamamış, eksiklerini tamamlayamamıştı. bunların üzerine birde takımın en kritik isimleri arasında yer alan iki oyuncu, ogenyi onazi ve jose sosa sakatlık problemleri yaşamıştı. bunların takibinden trabzonspor lige kötü bir başlangıç yapmıştı.ligin ilk maçında başakşehire kendi evinde 4-2 kaybederek hayal kırıklığı yaşayan trabzonspor sivasspor deplasmanında ise beraberliği kurtarmıştır. evinde ankaragücünü zor şartlar altında 1-0 mağlup eden trabzonspor da ilk 2 maçta alınan 1 puan moralleri çok bozmuştu. fakat ona rağmen taraftar desteğini hiç esirgemiyordu takımdan.hedefleri bana göre bu sene ilk 4 içerisinde yer almak olmalı.

0

trabzonspor bu sezon kötü başlatı sezon fakat sonra düzeltmiştir kendini ama takım içerisindeki bazı olaylar yani onur kıvrak ve burak yılmazın kendini beğenmelik gibi durumlarından sonar bir an eski haline dönecek gibi oldu ama onur ve burak ın kadro dışı kaldıktan sonra takım daha iyi oldu çıktığı maçlarda hiç yeniligi almadı bir kere berabere kaldı sivas maçında diğer maçlar ise hep kazandı. bu sezon şampiyonluğa oynuyor trabzonspor büyük takımların bir hatasından sonra liderliği karadeniz takımı trabzonspor alıcaktır başarılar trabzonsporum. 2011-2012 yılları arasında yapılan şike den dolayı kupamız alınan ve fenerbahçeye verilen kupo fenerbahçeye haram olsun zaten görüldüğü gibi ligde hakkı olduğu yerde küme düşmek üzere fenerin küme düşmesi halinde türk takımlarında büyük bir gelişme olucaktır..

0

trabzonspor küme ye düşmesin beklentileri o dur herhalde

0

trabzon spor son zamanlar performansı baya yitirmiş kendi taraftarından bile bir beklentisi olmayacak duruma düşmüştür.

0

bir beklentim yok desem yeridir. çünkü trabzonspor hiçbir türlü ilerleyemiyor. seneler oldu şampiyon olalı.bu yüzden de artık onların başarısına dair insanlarda umut kalmadı.