0

cem yılmaz gibi mükemmel bir komedyen ve oyunculuğu ile sudanlı genç oyuncular gözünde üstad olarak görülen bir kişidir fakat gelin görün ki milletimiz onu komik bulmayı değil aşağılamak bile istiyor bunu anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum yılların oyuncu ve komedyeni cem yılmaz seviyorum ve hala da izliyorum.

0

komedyen cem yılmaz bence en komedi filmlerini en iyi yapan yönetmen filmlerini defalarca izle bıkmassın ama yeni filmlerini de merakla bekliyorum.

0

cem yılmaz komedyen olarak gayet başarılıdır. insanlar seviyor cem yılmazı ama belaltı espirileri daha çok ortaya çıkarıyor. sadece belaltı esprilerle komik oluyor bence. fundamental adlı gösterisini izlemeyen yoktur. filmleri de gayet başarılı oyunculukta daha başarılı bence.

0

artık bence bu isi bıraksın.
komik değil çünkü.
hala iş yapmasının sebebi insanların gülmek için sadece onun ağzını açmasını beklemesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
evlensinler defne samyeli ile, mutlu mesut yasasinlar.
paraları yeter onlara zaten.

0

bana çok fazla komik gelmiyor şahsen cem yılmaz ondan daha iyileride var bana göre :)

0

cem yılmaz gerçekten çok başarılı bir komedyen olduğunu söylemeliyim. çünkü özellikle yaptığı programlar da izleyiciyi kendine tamamen çekiyor ve odaklanmış vaziyette olduğunu görebilirsiniz. gerçekten komedyenin yeni bir kenara atarsak oyunculuğu da gerçekten çok profesyonel bir şekilde olduğunu izleyiciden görüyorum. tabii ki genel olarak benim en çok sevdiğim komedyenler arasında yer aldığını görüyorum cem yılmaz'ın. şu ana kadar istediği kariyeri tamamen uzandığını tahmin ediyorum cem yılmaz'ın. cem yılmaz daha çok film sektöründe ilerlemeye ve filmlerde oynamaya gayret ettiğini söyleyebiliriz. tabii ki hiçbir şekilde de programlardan ayrılacağını tahmin etmiyorum. çünkü seyirci her zaman onu desteklediği ve sevdiği sürece hiçbir şekilde onları bırakacağını zannetmiyorum. inşallah daha yeni filmler çıkarır ve daha da seyirciyi kendine çeker ve bu filmleri kaçırmamaya özen göstereceğimizi bilmemiz gerek.