0
1

matematik basit gibi gorunsede ilerleyen zamanlarda çok zorladı beni ,biyoloji dersini oldum olası alışamadım yani benim ki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali anlayacağınız.

0

matematik ve biyolojinin ortak noktası sayısal olmasıdır. her iki dalda kendine göre zorlukları vardır. birini diğerinden ayırt etmek zordur. eğer hayat yani yaşamak zor ise hayatın bşr matematik olduğunu unutmayınız.

0

bence matematik daha zor çünkü üşlemiydi formülüydü hesaplamaydı daha sıkıcı bi durum biyoloji ise hem görselimize hitap eder hem de beynimiz daha kolay öğrenbilir bazen biyolojide bizi zorlasada genel olarak bana göre matematikten daha kolaydır matematikte işlemlere bazen kafamız basmıyo olabiliyo hala çarpım tablosunu ezberleyemeyenler bile var bence biyoloji iste tam tersi değişik konular açıkçası çocukları çeker görseliydi içindeki bi değişik kelimeydi o yüzden biyoloji daha kolay bence

0

bana göre matematik biyolojiden daha zordur.biyoloji okuyarak öğrenilebilir.matematik daha sayısal bazı konuları bilen birinin size anlatması gerek .mesela türev ,integral bu konulardan.

0

ben biyoloji dersini hiç sevmezdim. sevmediğim içinde bana hep zor gelmiştir. ne yaparsam yapayım bir türlü bu dersi yapamıyordum.

0

biyoloji daha zor. biyolojiyi hiç yapamazdım. çünkü hiçbir şekilde okuduğum aklımda kalmazdı. ezber desen o zaten sıfır. o yüzden bence matematik daha kolay.

0

bence matematik çünkü matematik yaratıcı düşünme sanatıdır bana göre herkez matematik yapamaz matematik bi ayrıcalıktır

0

bana göre matematik daha zor biyoloji en azından matematiğe göre çok sayısal veriler içermiyor. yani sadece bilmemiz gereken konular biyoloji de ama matematik zekamızın olması lazım bir kere kavrayabilmemiz lazım. ne kadar çalissak bile matematik zekası olan bir insanı asla geçemiyoruz sadece bir yere kadar yapabiliyoruz çözebiliyoruz.