0

evet birkere başımıza gelmişti.karşı taraf sucluydu birkere sinde şehir dışından dönüyoruz beklemesi gereken arkadaş yola cikti arabanın önü maffoldu çocuklar çok korktu çarpan adamda alkolluydu ben çok sinirlenmistim.sorumsuz insanlar bazen insanın hayatiyla oynuyorlar.

0

bundan 6 sene önce falandı. babamla kayserinin develi ilçesine gidiyorduk. bir akrabamizin düğünü vardı. babam tabi o ara bizim akrabaların araçlarına yetişmek için hızı biraz artirdi. kavşağa gelince araba hızlı bir şekilde daire şeklinde döndü. içinde çığlık attık.saga sola kafamızı , kolumuzu çarptık. millet başımıza üşüştü. ambulans geldi.bizi hemen hastaneye götürdü. ben , annem , babam ve kardeşlerimde ufak tefek sıyrıklar vardı. araba da pek hasar yoktu.neyseki ucuz atlattık ailecek. tabi bu yaşadığım kötü deneyimi hiç unutamadim. kâbus gibiydi. şuan o korkuyu yazarken bile hissediyorum. rabbim bidaha göstermesin.

0

tam trafik kazasi sayilmasa da,aracin tamponunu kaldirima surtmuslugum vardir.:)

0

hayır çok şükür hiçbir zaman trafik kazası yapmadım. yani zaten ben araba sürmeyi bilmiyorum yani allah düşmanımın başına vermesin diyorum gerçekten de kötü bir durum yani trafik kazası illa araba sürmeye gerek yok yolculuk yaparken de olacak bir şey yani allah bilir onu ama bu zamana kadar hiçbir şekilde yapmadım.