0

evet asgari ücret zammı ile işçi ve işçi emeklileri 1600 ile geçinmeleri çok zor. o insanların ev alma, evine erzak alma ve ailesine bakma durumları olduğu için bu zammın hiç olmazsa 2250 civarında olması ve o insanların biraz rahatlaması için zam olması çok doğru ve mantıklı bir karar olur

0

elbette zam gelecek fakat sıkıntı beklenen zam gelecek mi?
beklenen ve istenen ücret verilecek mi?
ona göre de zam koyacaktır tabi sanki beş altı aydır maaşlar yerinde sayarken zamlar ebesini görmemiş gibi.
o yüzden çok bir umudum yok açıkçası zaten beklenen olmaz 200 tl bi zam koyarlar oy veren eller yaşasın
ben daha ne deyim

0

önümüzde yerel seçim var verirler belki biraz zam.kaşıkla verip kepçeyle alırlar nasıl olsa.şu hayat pahalılığına böyle ücretler olur mu yahu?akıllara zarar yaşıyor insanlar ölmeyip sürünme hali.asgari ücret insanca yaşama koşullarına yükseltilmek zorunda.kiralar belli,doğalgaz belli,faturaların tutarı ortada ne yapsın bu insanlar peki.çocuk okutuyorlar dişlerinden tırnaklarından eksiltip.

0

evet öyle bir durum var umarım asgari zam 2200 olur merakla bekliyorum

0

evet her yıl olduğu gibi bu senede yeni yıl ile birlikte asgari ücrete zam gelecek umarım bu zam insanların beklentilerini karşılayacak düzeyde bir zam olur, hakkımızda hayırlı olur inşallah.

0

evet duydum ama kesinmi bilmiyorum. yeni yilda bir zam bekleniyor. hadi insallah

0

bence 1950 + seçim vaatleri içinde askeri ücret iyileştirme side var

0

hersey cok pahalı naparsin bencede gelmeli yani . hem gelsede insnlar ancak geçinir zaten .

0

şuanda asgari ücret görüşülmekte ve yılbaşı gibi sonuca erecek gibi 2000 tl en düşük en yüksek 2250 tl olacak gibi

0

şu an görüşmeler yapılıyor.ama öyle memnun edici bir zam geleceğini sanmıyorum.her yıl olduğu gibi bir parmak bal sürerler bizlere sonra kepçeyle alırlar.2400-2500 olması lazım bence ama zor.

0

evet şuan asgari ücret konusu görüşülmekte. yılbaşında artma ihtimali var. tabi asgari ücreti artiripta, nelere zam gelecek orası da tartışılır. bir yerden yapıp, diğer taraftan yıkacaklar senin anlayacan .

0

yani bildiğin kadarıyla zaten asgari ücret her sene zam geliyor ama bu sefer 2 milyar 200 tl diyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem belki 12 milyar de yapabilirler ya da 2, 200 tl de yapabilirler.. bekleyip göreceğiz gerçi asgari ücret ben çalışmadığım için bir işime yaramıyor yani bu kadar zam yapsalar ne fayda her şey pahalılanmış artık.

0

asgari ucret artacak o kesin ama ne kadar artar onu bilmiyorum.

0

yapiliyor arada öyle yanlışlıklar naparsin