0

hiçbir şey imkansız değildir arkadaşlar platonik aşk karşındaki insanın onun haberi olmadan onu sevmem bir karşındaki insanı sevmek ama onunla bir anlattıklarından bu yüzden bu imkansız değildir belki de karşınızdaki insan sizi aşıktır bugün kaç gibi değildir hiçbir

0

platonik aşkın imkansız olduğun sanmıyorum. aşkın tek taraflı olması sadece biraz zorlar karşındaki belki tanısa seni sever ama tanımıyorsa ne yapabilirsin ki kendini ona zamanla tanıtmaktan başka. çevremde bu durumda olan yani platonik aşık olan bir çok tanıdığım var. sadece kendi hayalleri içinde yaşıyorlar ve imkansız olduğunu düşünüp duruyorlar. onlar bile inanmadıkları için imkansız oluyor zaten inansalar imkansız olmadığın anlayacaklar ama at gözlüklerini asla atamıyorlar gözlerinden.

0

platonik aşk sevip sevilmemek değildir. platonik aşk karşıdakinin sizin onu sevdiğinizden haberinin olmamasıdır. siz sever ve bunu diyemezsiniz karşı taraf bihaberdir sizin sevginizden işte bu platonik olur.

0

platonik aşk tek taraflı aşk demektir zordur ama imkansız değildir

0

cok acayip birsey senin karsi tarafi seviyorsun ama icinden diyiyorsun bu kiz beni seviyormu sevmiyormu dusuncelere kapiliyorsunuz ve karsi tarafada hislerinizi soyleyemiyorsunuz ve karsi tarafin bazen sert tepki yada iyi tepkiler veriyor bazen .bende plotanik ask var ben onu eviyorum ama o da beni seviyormu bilmiyorum.

0

kişisel bir durum gibi karşı taraf ona aşık olduğunu hakkında neler hissettiğini bilmiyor sen tek başına sevmeye devam ediyorsun belki yakınındasın söyleyemiyorsun söylersen onu kaybederim gibi bir korku oluşuyor içinde kendine güvenin gelmiyor bazen bir diğer durum ise sevgilisi vardır yani kimilerine göre platonik aşk kolay kimilerine göre zor bana göre kolay yanında olayım bilmesede olur

0

imkânsiz diye bir şey yoktur arkadaşım. platoniklik karşılık bulamamaktır evet ama her zaman da platonik kalacağım anlamına gelmez. her an her şey değişebilir.

0

tek taraflı aşk demektir.
insanın en kötü hissettiği anlardan birisidir.özellikle karşısındaki kişi eğer onu küçük görüyorsa ve aşağılıyorsa daha kötü birşey olamaz.
siz siz olun böyle bir şey yaşamayın zor toparlarsınız psikolojik tedavi almak durumunda kalmak zorunda kalırsınız.
en iyisi karşılıklı aşk yaşamak bundan herkes mutlu olur.

0

platonik aşk tek taraflı aşktır.misal sen seversin o sana karşı bir şey hissetmez.o sever sen ona karşı bir şey hissetmezsin.imkansız diye bir şey yoktur ama platonik aşkdan sevgili olmak bence baya zor.hele bi de yakın arkadaşsanız.

0

platonik tek tarafli bisey ama bu hayatta zor olan bisey yok bence

0

tek taraflı ilişki en nefret ettiğim şeydir o yüzden yorum yapmıyacam

0

plotonik aşk bir kişinin karşı tarafın haberi bile olmadan o kişiye aşık olması ,sevmesi anlamına gelir.karşılıksız aşk gibi bir şey

0

platonik ask karsiligi olmayan asktir.
imkansiz olduguna inanmiyorum ama zamana birakmak bazi seyleri en iyisidir.:)

0

platonik aşk mesela sen birini seviyorsun ama karşındaki insan seni sevmiyor. yani çok büyük bir aşkla sevdiğin insan işte buna platonik aşk denilir. zaten o tek taraflı aşk anılıyor mesela bu hastalık gibi bir şey düşün mesela şizofren hastalığı var ya hani hayal kuruyor işte platonik aşk da öyle yani etrafımda hiç görmedim platonik aşk yaşayan ama vardır. yani kötü bir şey bunun hayalini kurar onsuz olamaz.

1

platonik aşk, karşınızdakinin sizin sevginizden, ilginizden habersiz olduğu bir sevgiye verilen isimdir.
imkansız değildir. belki bir gün gelir bu platonik aşık olunulan kişi de sizi fark eder ve o da sizinle aynı duyguları paylaşabilir. zor olabilmesi de mümkün tabii.
misal, çok var haberlerde falan okumuşsunuzdur. sıradan biri çok ünlü ve zengin, tanınmış sanatçılara ya da iş insanlarına da aşık olabiliyor. bu bence hayranlıkların ve kariyerin kişinin gözünde ok büyütülmesinden ötürü olayın aşk gibi algılanmasıdır. tutkudur bence bu. bu imkansız ve zor olabilir.

0

bir kişinin karşı cinse duyduğu o an daki karşılığı olmayan yani karşılıksız olarak duyulan sevgiye ve aşka platonik aşk denir.imkansızdır diyemeyiz zira zamanın bize ne getireceği bilinmez.böyle bir durumda platonik olan bu sevgi örneği zamanla karşılıklı aşka da dönüşebilir.

0

sosyal medyadan ünlü ve yakışıklı kişilerden hoslanip,aşık olmak.