0

geçtiğimiz günlerde oynanan beşiktaş ile trabzonspor arasındaki mücadele ilk yarıda kesinlikle beşiktaş'ın üstüne olduğunu söyleyebiliriz. ancak ilk yarıda golü bulan taraf trabzonspor oldu. ve bana göre çok basit bir gol yediğini düşünüyorum. beşiktaş'ın ikinci yarının başında ise beşiktaş 1 gol daha yiyerek 2-0 geriye düştüğü ancak daha sonra toparlanan beşiktaş 2. yarı tek kale bir futbol oynamaya başladı diyebilirim. özellikle ünal karaman'ın yapmış olduğu hatalı değişiklikler sebebiyle trabzonspor geri çekilmek zorunda kaldı ve bana göre birtakım geri çekiliyorsa kesinlikle golü yer diye düşünüyorum. baktığımız zaman beşiktaş gerçekten taraftarına arkasına alarak büyük bir geri dönüşe imza atacak da ancak 2-2 bitti maç ben zaten bir önceki cevabını'da maçın berabere biteceğini düşünüyorum. demiştim ve öyle de oldu trabzonspor için 1 puan altın değerindedir. ancak beşiktaş bana göre 3 puan alamadı diye çok üzülen taraf olmuştur.

0

beşiktaş kulübüne baktığımız zaman inişli çıkışlı performanslar sergiliyor. gerçekten çok önemli bir maç olduğunu ve özellikle trabzonspor'un maç sırasında defansa çekileceğini ve gol yememek için elinden geleni yapacaktır. beşiktaş taraftarı büyük ilgi gösterecektir ve takımı için tam destek vereceğini göreceğiz. özellikle beşiktaş'ın savunmasında biraz eksik olduğunu görüyoruz. çünkü her maç genel olarak kalelerine gol görüyorlar. bu haftanın en önemli maçlarından biri olduğunu söylememiz doğru olur. eğer hakemleri iyi bir yöneteceğim maç olduğu halde izleyicinin ve seyircinin istediği bir maç olur umarım. büyük ihtimalle beşiktaş bu sahadan galip ayrılacaktır ve bol gollü ve bol pozisyonlu bir maç olmasını bekliyorum.

1

maç sonu büyük bir ihtimalle trabzon alı skor 2=1 trabzonspor alır bence

0

bana göre bugün oynanacak beşiktaş trabzonspor maçı ben bu maçın beraberlikle sonuçlanacağını inananlardan biriyim. çünkü herkes takımda lig'de son maçlarına bakacak olursak kesinlikle yükselişe geçen takımlar bir ancak beşiktaş uefa avrupa ligi'ne veda ettikten sonra kendisinin lige daha bir motive edecektir diye düşünüyorum.beşiktaş saha avantajını kullanarak bu maçtan galip ayrılabilir ancak benim düşüncem trabzonspor deplasmanda olduğu için maça defansif yönde başlayacaktır.ve bu maçtan 1 puan almak trabzonspor için altın değerindedir diye düşünüyorum. bu maçın habere bitmesini trabzonspor kadar başakşehir takımıda istiyor.neden derseniz bu maç eğer berabere biterse başakşehir her iki takıma da 7 puan 3 takıma ise 8 puan fark atacaktır, yani en yakın takipçilerine 7 puan fark atmak büyük bir başarıdır diye düşünüyorum. benim bu maç için skor tahminim 1-1 berabere biter diye düşünüyorum.