0

babamin bir ara telefon hediyesi olmustu.:) genelde ben insanlara supriz yaparim.

0

kimse bana hiç kargo göndermedi. gönderdim size de hatırlamıyorum hiç öyle falan hediye gelmedi sadece kapının önünde çiçek vardı, o da eşim koymuş hemen merdivenin başında sonra çıktı. yani o kadar çok sesi kapat öteki türlü hediye almadım sürpriz olarak.

1

bir kere olmuştu çok uzun zaman evvel ama, lise yıllarımda,
o zamanlar okuduğum zagor, tom miks, teksas gibi çizgi romanlarım vardı. yığınla ama hep alırdım. bende olmayanları değişirdim. bir gün evimize bir kargo geldi ama o yıllarda bugünkü kargo firmaları yoktu tabii ptt idi sanırım geçmiş gün unuttum.
babam kargoyu kabul etti. kocaman sandık büyüklüğünde neredeyse bir ambalaj.
almanya'dan geliyor. gönderen de halamın kızının eşi, hasan ağabeyim. merakla açtık. haa unutmadan geçmiş gün babam iyi bir para ödedi bu arada. ödemeli gönderilmiş demek ki.
merakla ambalajı bir açtık. içi çizgi romanlarla dolu. ben çok mutlu oldum tabii. ama babam çok sinirlenmişti. hasan ağabeyim de çok severdi çizgi romanları ve benim sevdiğimi bildiğinden bu güzelliği yapmıştı.

0

bana hiç öyle hediye gönderip sürpriz yapan olmadı nedense .

0

asla! hep ben birilerini şaşırtıp sürpriz hediye göndermişimdir, ne yazık ki henüz kimseden hediye almadım bunun için de artık kimseye hediye almıyorum ben değer veriyorsam karşımdakinden de bekliyorum göremeyince de bırakıyorum hediye almayı, ben hediye alınınca yaşanan sevinci bilmem yaşamadım ki; hiç...

0

replika telefon istemiştim,kutuyu açtığımda inceledigimde orjinal telefon çıkması.

0

hiç kimse olmadı hep ben gönderiyorum onlar hayırsızlar