1

bence hepsi güzel üzerinden yıllar geçmesine rağmen tekrar tekrar izliyorum sizde izliyosunuzdur

1

en iyisi midir bilmiyorum ama ben onun propaganda filmini daha çok sevdim.
diğer filmleri malum eğlenceli ve çok mesaj içermeyen filmler. bu film ülkemizde yaşanan gerçek bir olayı anlatıyordu. sinan çetin'in de bence en güzel filmiydi. siyasi olayların parçaladığı hayatlar ve insan ilişkilerinden bahsediyordu.

0

ben kemal sunal'ın oynadığı en iyi film olarak bir seçim yapamam. çünkü kemal sunal'ın oynadığı tüm filmler çok güzel ve izleyiciyi ekrana kitleyen filmlerdir. ne kadar zaman geçse de hala izlediğimde genel olarak çok gülerim. kemal sunal filmlerini çünkü kemal sunal sanki bizi güldürmek için yaratılmış bir kişiliktir diye düşünüyorum. kendisine allah'tan rahmet diliyorum saygıyla anıyorum.

0

kemal sunal'ın oynadığı en iyi filmlerden biri de süt kardeşler filmiydi. gerçekten oradaki oynadığı oyunculuk çok iyi olduğunu görebilmekteyiz. gerçekten çok kaliteli bir oyuncuydu kemal sunal. eğer şu anda günümüzde hala yaşıyor olsaydı daha çok türk sinemasına damga vurabilecek bir kişi olarak görüyorduk. çünkü kemal sunal her hareketiyle ve tavrı ile karşısındaki kişiyi güldürebilecek bir kapasiteye sahip bir insandı. bu zamana kadar türk sinemasında en yetenekli olduğum oyunculardan biridir. kemal sunal'ın filmlerini defalarca izliyorum ve hiçbir şekilde bıkmadan da tekrar tekrar bakıyorum. özellikle canınız sıkıldığında ya da moralinin bozuk olduğu dönemlerde onun filmlerini açarak biraz olsun keyfini yerine getiriyor. bu yüzden de türk sinemasındaki yeri her zaman çok farklı olduğunu görüyoruz.