0

tabiki olmak isterdim bence herkez isterdi.benim oynamak istedigim 2 dizi olurdu 1.sı yıllardır suren arka sokaklar dizisi var ordakı yillar suren bir aile var orda uzun suren projenin 1 parcasi olmak isterdim.
vede tabiki söz dizisi var oda cok muhtesem 1 dizi orda bile vatanimiz icin asla göz kırpmadan can vercegimizi ve vatanımızı koruyacak belkide filimde olsa olmasi bile güzel olan öldürmek deil yaşatmak icin mucadele veren 1 vatan kahramani olmak isterdim.

0

gerçekten bir dizide rol almayı çok isteyebilirdim.çünkü çok güzel oluyor. bir dizide oynamak bana göre hangi dizide oynamak istersiniz diye sorduklarında, ben çukur dizisinde oynamayı isterim diyorumö çünkü çukur dizisi bana çok şey katıyor. örneği mahalledeki komşuluk ve kardeşlik kavramı çok iyi anlatan bir dizidir.tamam çok aksiyon dolu bir dizi olabilir. ama bana göre çok duygusal bir dizide olabilir, çünkü çukur dizisi çok güzel bir dizidir.

0

hatir, olmak istemezdim. calisma sartlari o kadar agir ki dizi oyuncularinin.. valla helal olsun aldiklari her kurus. sabahlara kadar calis. sonra birkac saatlik uykuyla tekrar sete geliyorlar filan

0

evet çok isterdim keşke bende oyuncu olabilsem

0

aslında herkesin bir hayali olduğunu düşünüyorum. çünkü herkes tarafından bilinmek yada böyle güzel bir işe sahip olmak beni çok gururlandıran bir olay olurdu. ama tabiki güzel bir oyuncu olabilmek hiç kolay değil. çünkü belli bir eğitim alınması gerekiyor ve önüne gelen herkes oyuncu olamıyor maalesef. özellikle bazı kişilerin vücut olarak da çok önem verdiklerini görüyoruz. çünkü oyunculukta gerçekten çok önemli olduğunu düşünüyorum. bakıldığında özellikle tiyatro yada güzel bir filmde oynamak çok isterdim. çünkü bu yeteneğiniz varsa eğer önünüzün tamamen açık anlamına geliyor. gerçekten kaliteli kişiler ile o kadroda yer almak bir insanın en çok istediği şeylerden birisidir.