0

bu gidişle çok zor. gelmesini herkesten çok istiyorum. yeni fikirler, yeni ideoloji.. nasıl osmanlı devleti'nin battığı yıllarda çıktıysa, şimdi de ihtiyacımız var. bu benim kendi fikrim.

0

bu soru bile saçma bence. atatürk bir taneydi. tekti. onun gibi birisi asla gelmez bir daha. onun zekası önderliğini taşıyan bir insan bir daha dünyaya gelmez.

0

hayır tabiki birdaha gelmez gelemez. atatürk gibi kimse olamaz. onun yeri farklıdır. her insan farklıdır daha doğrusu farklı düşünür. tabiki bu ülkenin iyi olmasını isteyen insanlar da olacaktır elbet bu ülke için hizmet eden insanlar. ancka atatürk gibi kimse olamaz onun yeri farklıdır o savaş kazanmış bir asker ve cumhuriyeti ilan etmiş bir adamdır. bu yüzden de yeri çork farklıdır benim gözüm de.

0

ulu önder mustafa atatürk gibi başka ulu önder asla gelmez. yani kimse onun yerini tutamaz bence sorun bile çok saçma y tabii ki de gelemez kimse onun gibi de olamaz.

0

hayır,bence gelemez,çünkü herşeyi bir arada eşit tutan laik bir devlet adamı yok şu an.

1

bunun sorusu bile çok gereksiz. başka bir atatürk asla gelmez. onun seviyesiyle eşit olabilecek hiç bir kişi önder diye sınıflandırılamaz.
bizlere düşen onun izinde, onun mirasına sahip çıkarak, bu cumhuriyete karşı olan her şeye bir dik duruş sergilemek. onu unutturmamak. ona hakaret edenleri de savcılığa vermek olmalıdır.

0

gelebilir allah tan ümit kesilmez. nasıl ki o kadar büyük âlim peygamber padişah gelmiş yine gelir.