0

en sevdiğim oyuncular arasında yer aldığını görüyorum.

0

gareth bale galli milli futbolcudur. kendisi şuanda real madrdi forması giymektedir. ben kendisinin tottenham'dan biliyorum. özellikle tottenhamın inter ile oynadığı maçta dönemin en iyi sağ beklerinden olan maiconun olduğu kanadı otoban yapmıştır. çok süratli ve etkili serbest vuruşları ile dikkat çeken gareth bale real madrid takımının yolunu tutmuştur. real madrid de sakatlıklardan yakası bir türlü kurtulamayan bale burada kendini gösterme fırsatı nitekim bulamamış biraz da cristiano ronaldo'nun gölgesinde kalmıştır. bu sezon ronaldonun gitmesi ile sezona iyi başlasa da yaşadığı sakatlık ile tekrar sevenlerini üzmüş ve yaptığı açıklamada aynı sakatlığı tekrar geçirmesi durumunda futbolu bırakacağını bu durumun canını fazlasıyla sıkmaya başladığını belirtmiştir.

0

gareth bale galli milli bir futbolcudur.ve şu an real madrid takımının formasını giymektedir.daha önce tottenham'da harikalar yaratan bale real madrid takımının ilgisini çekti ve yaklaşık 4 sene önce real madrid takımına transfer oldu.real madrid takımına geldiğinde çok güzel başarılar elde edeceğini söyleyen bale bana göre burada güzel seneler geçirdi. ancak şu aralar takım kesinlikle onun üzerine kaldı ve bence bu yükün altında kaldı diye düşünüyorum.gareth bale galler milli takımı'nın kaptanlığını yapmaktadır.

0

gareth bale genç futbolcu şu anda real madrid futbol kulübünde oynuyor hızlı bir oyuncudur daha önce dortmund'a oynuyordu iyi bir oyuncu.