0

pepe babasının hastalığını öne sürerek sözleşmesini fes etti.beşiktaş futbol takımı için defasın en iyisi olan pepe gol yollarında da etkili bir isimdi.pepenin yerini nasıl dolduracaklar derken medel'inde beşiktaştan gidiyor olması beşiktaş'ın başını ağrıtacaktır. eğer fair-play olayından dolayı takviye yapamazlar ise beşiktaş pepe ve medel ikilisini çok arıyacaktır.

0

beşiktaş kulübünden pepee'nin parası büyük ihtimalle ödenmediği için takımdan ayrılmış vaziyette. aslında savunma hattında çok başarılı bulduğum oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. çünkü beşiktaş kulübü pepee'nin oynadığı zaman savunması gayet başarılı ve hiçbir şekilde kolay kolay gol yemiyordu. ama şu anda baktığımız zaman pepee gittikten sonra takım içerisinde bazı eksiklikler hala devam ediyor ve bu dönem içerisinde çözmesi gerekiyor. daha çok kaliteli yıldız oyuncuları yönelirse beşiktaş kulübü biraz olsun ikinci yarıda yükselişe geçebilir. öncelikle beşiktaş kulübü'nün pepe'yi takımdan ayrılması beşiktaş kulübüne büyük zararlar yaşatacak gibi hissediyorum. çünkü savunmada en iyi oyuncu görünümündeydi. bazen korelilerde dahi okuyucuma çıkıp kafayla gol attığını hepimiz görmüştük. inşallah ilerleyen yıllarda tekrardan beşiktaş kulübünde pepee gibi kaliteli bir yıldız oyuncuyu görebiliriz.

0

beşiktaş bana göre pepe'yi transfer ederek büyük bir etki yaratmıştı. pepee geldiğinden beri beşiktaş takımının vazgeçilmez oyuncularından biriydi.ancak beşiktaş böyle bir oyuncunun parasını ödememek ve çok kötü bir karar vermiştir. diye düşünüyorum pepe'de dolayısıyla alacakları için türkiye futbol federasyonu'na başvurmuştur.bence kesinlikle iyi yapmıştır diye düşünüyorum. beşiktaş o kadar para kazanmasına rağmen böyle bir oyuncuyu elinde tutamamak için parasını ödememesi çok saçma bir seçenek olmuştur. diye düşünüyorum pepe'de dolayısıyla sözleşmesini fesh etmek istemiştir.ve takım ve boyunca arasında sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir.